Dessa är våra redaktörers favoritbakskivor

Om det finns ett verktyg som vi litar på mer än de flesta hos Kitchn, är det en pålitlig arkpanna. Tyvärr, i ett hav av Instant Potter, luftfrysare och fina blandare, får den ödmjuka arkpannan inte tillräckligt med kredit. Hur skulle vi göra alla våra paneler med mirakelplåt, två-ingrediens kycklingbett och de bästa rostade grönsakerna?

Låt oss äntligen ge vår favoritark pan den respekt som den förtjänar.

Vollrath Wear-Ever Half-Size Sheet Pans
28

För det första är det viktigt att notera att inte alla plåtar får jobbet gjort. (Om du någonsin har varit tvungen att ta itu med en wonky som helt förvrängde i ugnen när du försökte steka bröstspiror vid 400 ° F, då vet du vad vi menar.) En robust och pålitlig plåtkanna är oöverträffad, Det är därför vi är mycket speciella när det gäller våra favorit bakplåtar: Vollraths Wear-Ever Half-Size Sheet Pans.

Försäkra dig om att dessa kokkärl inte vrider på dig; De är gjorda av kommersiell kvalitet, 18-gauge aluminium och har en galvaniserad, stavförstärkt fälg. Om de snygga, tekniska termerna betyder inget för dig, vet bara att dessa är robusta än andra standardalternativ för hembakeware. Om du inte är övertygad, talar 300-plus-kommentarerna i Amazon-granskningsavdelningen för sig själva.

En annan fördel med dessa kokkärl är att de har enhetlig värmefördelning (även om inga hotspots). Om målet är att få alla dessa Bryssel jämnt bruna, så har du tur. Goda nyheter för bagare: Ljusfärgen på dessa pannor bidrar också till att förhindra överbränning.

Här är ett tips för framtida ägare av dessa plåtar: De måste tvättas för hand. Lägg inte dem i diskmaskinen, eftersom de kommer att förlora sin glans och bli en matt, mörkgrå. Men de blir din nya, pålitliga sidekick, så du kommer inte att ha något att ge dem lite TLC. Löfte.

Mer om bakplåtar

  • 3 skäl att du antagligen borde inte slänga ut dina gamla bakplåtar
  • Den mest klara lösningen för att lagra dina bakplåtar
  • 20 enkla, läckra arkspannrar