Denna Peak Millennial Pool Float är för närvarande på försäljning

Några somrar sedan gick poolflottor från en barnbarn till ett verifierat Instagram-tillbehör för årtusenden. Och trenden visar inga tecken på att sakta ner. I stället finns nya höjder att nå, nya föremål som ska göras till uppblåsbara poolleksaker. Medan vi väntar på att se vad som kommer att bli en hit i sommar blir det inte mer tusenårigt centrerat än den här avokadoflotten, som för närvarande säljs hos Urban Outfitters.

Köp det!

Avocado Pool Float, $ 20

(Bildkrediter: Urban Outfitters)

Ingenting säger, “Jag sparar inte för pensionering eftersom jag spenderar alla mina pengar på avokado-toast-laden brunches” som en stor stor avokado du kan stolt Boomerang hela sommaren. På mer än 25 procent som en del av Urban Summer Fun-försäljningen är det åtminstone delvis respektfullt för din post-Great Recession-budget. Och till skillnad från riktiga avokadoer, kommer det att hålla dig hela sommaren.

Är det inte säkert att en halv avokado är för dig? Urbans försäljning inkluderar också en flottör som ser ut som en flaska rosé. Nu $ 25 innehåller denna vinformade poolflotta även en årgång, så du kan vara säker på att du kommer ihåg exakt vilket år det var när du bestämde dig för att det här skulle bli sommaren att slappa tematiskt medan du njuter av rosé hela dagen.

(Bildkrediter: Urban Outfitters)

På nästan åtta meter långa har du mycket utrymme att sträcka ut på denna flottör. Innan du frågar: Ja, det innehåller en kopphållare! Om du ville gå riktigt over-the-top, kan du skopa upp denna tusenåriga rosa S’well-flaska (även på försäljning!) Och stanna verkligen på tema.