Den bästa Pantry Ingredient du kan köpa på hela maten

Det finns en anledning att hela maten har fått smeknamnet “hela lönecheck”. Medan livsmedelsbutikerna har ett bra urval, kommer den sorten ofta till en premie. Men det finns ett område där vi har hittat Whole Foods kan bara inte vara beat – bulk bin gången. Om du inte har prioriterat detta under din resa till Whole Foods, varför ska du börja.

(Bildkrediter: Hela matmarknaden)

När det gäller att köpa bönor, spannmål, torkad frukt, och ibland nötter, kan bulkbassängerna på Whole Foods helt enkelt inte slå. De har ett stort utbud och priserna är precis rätt. Dessutom kan du enkelt testa en ny ingrediens utan att behöva köpa en stor väska som du inte slutar slutföra.

När du väl har behärskat de traditionella bulkfacken är det också värt att surfa på flaskorna med bakklammer. Om du letar efter specialmjöl som kan vara svårt att hitta på andra butiker – tänk råg, stavat eller kornmjöl – huvudgången på hela maten har i allmänhet täckt.

(Bildkrediter: Hela matmarknaden)

Det är sant att många lokala eller speciella livsmedelsbutiker har bulkfack också, men de är vanligtvis begränsade till några nyckelklammer. Whole Foods erbjuder konsekvent bulkvaror som är svåra att hitta någon annanstans.

Och medan du är på Whole Foods är det värt att plocka upp några fler matvaror där man spenderar lite extra är värt det, särskilt från kötträknaren, ostdisken och bageriet.

Vilka är dina favoritartiklar att välja från Whole Foods bulkgången?