De mest populära Archer Farms livsmedelsbutikerna mat på mål

Om du är som jag, går du till Target för de eleganta, prisvärda hemvarorna, de fantastiska erbjudandenen på barnkläder och försäljningen på saker som tvättmedel och kattskräp. Kort sagt, du går för bara om allt utom maten. Så du kan vara så förvånad som jag skulle ta reda på Target har över 500 butiker med dagligvaruhandel under Archer Farms-etiketten, från hela kalkon till panang Ginger Curry Simmer Sauce. Plus, det finns ytterligare tusen eller så fler saker om du inkluderar sin grundläggande Market Pantry-linje.

Det är mycket mat jag har ignorerat. Men det finns naturligtvis många som inte har det.

Med så många produkter att välja mellan måste Archer Farms ha gott om hängivna. Så vi frågade Target representanter för en lista över de 10 mest populära Archer Farms objekten. Svaret var en litany av salt-söt-choklad-y-snacks – och kaffe. Det var som att kika in i vortexen av mina begär som jag skjuter min ljusa röda vagn nerför gångarna.

Men av de skyldiga nöjen, vad är det absoluta, nummer ett populäraste föremålet? Den enda sak som alla verkliga Target-shoppare kasta i sina vagnar?

(Bildkredit: Mål)

Monster Trail Mix, $ 7,99 för 36 ounces på Target

Du kanske undrar hur något som är grundläggande som spårblandning kan blåsa varje annat objekt ur vattnet. Tja, se på det här sättet – det finns bara fem ingredienser i Monster Trail Mix, och tre av dem är i huvudsak godis: chokladflis, jordnötssmörflis och M & Ms. Det betyder att varje handfull kommer med en generös mängd smaskiga grejer, och bara tillräckligt med jordnötter och russin för att lägga till en hälsoluft. Det här är naturligtvis det mest populära föremålet någonsin.

Det är den typ av mellanmål du köper för dina barn och äter så mycket på vägen hem. Det är också den typ av mellanmål som gör att du undrar om du ska spara det till efterrätt. Det är i huvudsak en dekonstruerad godisbar.

Vad gäller resten av Archer Farms toppprodukter? De är mestadels variationer på det söta saltiga mellanmålet. Och ja, jag försökte dem alla. Dubbla chokladkvistgranola var blått på egen hand, men en oemotståndligt vuxen version av kakaopåsar när den stänktes med mjölk. Kallt brygget kaffe var mildt, smidigt och lätt att dricka, medan den smakade kaffan påminde mig om att vara en tonåring på 90-talet och gick förbi Gloria Jean kiosk i köpcentret. Jag kan inte säga att jag är ett fan av smaksatt kaffe, men om du är, försök smaken med rostade karamellmakchiato.

Och följ dessa länkar om du vill veta vilken av märkets andra tilltugg, frysta aptitretare och desserter är värda att plocka upp medan du handlar om en ny mixer eller några kuddar med Santa-Throw-kasta. Det är ju förstklassig festtid.

Top Archer Farms Products At Target

 1. Archer Farms Monster Trail Mix
 2. Archer Farms Cashew, Cranberry & Almond Trail Mix
 3. Archer Farms Tex Mex Trail Mix
 4. Archer Farms Kanelglasade Pekannötter
 5. Archer Farms Lätt Saltade Rostade Cashewnötter
 6. Archer Farms Dark Chocolate Himalayan Saltade mandlar
 7. Archer Farms Double Chocolate Chunk Granola
 8. Archer Farms Kanel Vanilj Nut Ground Coffee
 9. Archer Farms Caramel Macchiato Coffee
 10. Archer Farms Cold Brew Coffee Concentrate
 11. Archer Farms Chicken & Vegetable Potstickers
 12. Archer Farms Bloody Mary Pickles
 13. Archer Farms Crème Brûlée