De bästa sätten att spara pengar på matvaror på Costco

Försäljning i bulk är Costcos huvudsakliga schtick. Och det kan säkert vara ett sätt att spara pengar på matvaror medan du är där. (Grattis på att vara den nya, stolta ägaren av fyra pounds jordnötssmör!) Men det finns några andra sätt att spara. Försök med dessa tips – även om den resulterande tråden kräver att du sätter på din klädkåpa i ett bonuspantry.

1. Håll koll på kupongförsäljningen.

Medan det inte tar tillverkarnas kuponger, utfärdar Costco sin egen kupongbok ungefär en gång i månaden, säger Josh Elledge, grundare av SavingsAngel.com. “Försäljningen börjar normalt på en torsdag och löper i ungefär två och en halv till tre veckor.” Det betyder att det finns en vecka eller två varje månad utan kupongavtal – så planera din shoppingresa i enlighet med detta.

Det bästa är dock att du inte behöver ha den faktiska boken med dig för att få affären. “Kuponger kommer ut automatiskt i registret”, säger Elledge.

2. Lager upp på vissa föremål.

“Costco har stora dagliga priser på flaska vatten, smör, mjölk, ost, bananer och vissa andra produkter”, säger Elledge, som också lägger till granola barer och mjöl till listan.

Och en gång pumpa tårta årstid rullar runt (oktober kan vara månader bort men det kommer att vara här innan du vet det!), Ta dig till Costco. “Du kan få en enorm pumpa paj för $ 5,99,” säger han. “De handlar om storleken på två pajer som säljs i normala livsmedelsbutiker och kostar mindre.”

Se hur Costco-priserna jämför

  • Vi jämförde priser för 21 artiklar hos Trader Joe och Costco – Ett tydligt mönster uppstod
  • Vi jämförde priser för 33 artiklar på Walmart och Costco – Gissa vem vann?

3. Var inte varumärkes lojal.

Oftast är butiksnamnet det bättre, men Elledge-anteckningar betyder inte att du offrar kvalitet. “Det fina med butiksnamnet är att det vanligtvis produceras av namnet-märkesföretaget och sedan fått namnet Kirkland Signature eller Kirkland Signature plus varumärket.” Ta till exempel Kirkland Signature Stretch-Tite plastfolie.

Allt som är att säga att du brukar bara köpa det billigare alternativet – det finns inget stort behov av att vara varumärkes lojal.

Mer om Costcos Kirland Signature Brand

  • Kitchn Editors avslöjar deras favorit Kirkland Signature Products på Costco
  • De 13 bästa Kirkland-signaturprodukterna på Costco

4. Leta efter varor med priser som slutar i 97.

Det kan hända att du ser något för $ 4.97 och var snabb att runda med, gör en cool fem dollar, men gör det inte. Costco priserna ryktas för att ge oss en inblick i försäljningen. Om något slutar i 97 cent betyder det att det har markerats. “Dessa saker brukar inte vara länge eftersom människor köper dem fort,” säger Elledge.

5. Gör Costco din lokala butiksaffär.

Förutom sina jätte nallebjörnar, bulkmatar och $ 5-rotisserie-kycklingar är Costco också känt för att det är kvalitet-men-diskonterad sprit. Kirklands varumärke vodka kan lika väl ha sin egen fanklubb.

Leta efter stora flaskor vin för mindre än $ 12 och till och med anständigt gamla flaskor Scotch. Också på grund av statliga lagar får ofta icke-medlemmar köpa alkohol från medlemsklubbar.

Mer om Costco

  • Hur använder jag Costco och My Freezer för en månad med frukostsmörgåsar
  • Kan Shopping hos Costco verkligen spara pengar?
  • De bästa sakerna du inte köper på Costco, enligt våra läsare
  • De 7 smartaste Costco-erbjudandenen för när du försöker äta friskare

Har du några andra smarta tips för att spara pengar på dagligvaror på Costco?