De bästa personliga bländarna för $ 26 eller mindre

Om ganska mycket det enda du någonsin blandar är en enkel morgon smoothie att slurpa på vägen till jobbet eller gymmet, investera inte i en fullstoringsblandare som gränsar mot utrymme och lämnar dig med en burk för att tvätta utöver din resekopp. Välj istället för en personlig modell som piskar upp en enda servering direkt i en grepp-och-go-flaska.

Du kan få en bra som också är rimligt prissatt – och då kan du spendera ännu mer pengar på färska ekologiska frukter att blanda upp.

Här är våra val för de fem bästa personliga blandarna, som alla är 26 kronor eller mindre.

  1. Dash Sport Blender, $ 20: Om du är noga med design, kan det här super söta alternativet vara det du vill ha. Den kommer i röd, aqua, svart eller vit.
  2. Black + Decker FusionBlade Personal Blender, $ 25: Denna bländare kommer faktiskt med ett par 20-uns burkar, så att du kan behandla din löpande kompis till en smoothie också. Eller bara njut av det faktum att om en flaska är i diskmaskinen finns det en annan redo att gå.
  3. Oster Blend-N-Go MyBlend Blender, 21 dollar: Med 400 watt packar den här lilla killen faktiskt mycket kraft. Det har till och med oomph att göra en fredag ​​kväll fryst margarita. Och den är tillgänglig i kricka, orange och rosa.
  4. Hamilton Beach Single-Serve Blender med Travel Lid, $ 18: Här får du en personlig bländare till ett pris på botten. Medan du inte kan lita på det för att göra en frusen cocktail, fungerar det bara bra för en morgon smoothie eller protein dryck.
  5. BELLA Personal Size Rocket Blender, 26 dollar för 12-bitars set: Du behöver inte vara en raketforskare för att starta Bella på morgonen. Vrid bara på bladet och tryck ner på burken för att börja blanda. Och du får mycket för dina pengar: Den kommer med två 13,5 uns koppar, en sex uns kopp och några typer av lock. Välj mellan orange, grön och röd.
  Urban Outfitters heminredning kommer till ett butiker i närheten av dig