De bästa långsama köksredskapen du kan köpa för $ 50 eller mindre

Du behöver inte bryta banken när du köper en långsam spis. Tillbringa mer pengar och du kan få massor av extrafunktioner men inte nödvändigtvis bättre chili. Även de mest grundläggande modellerna kan sakta och stadigt vända bönor och nötkött till något läckra. Med det sagt vill du inte heller spendera pengar på en dud.

Här är de nio bästa budgetvänliga långkokarna på marknaden.

  1. Black + Decker WiFi-aktiverad 6-Quart Slow Cooker, $ 50 på Walmart: Ta ett steg i den modiga “nya” världen av teknik med den här wifi-anslutna långa ugnen. Med hjälp av en app på din telefon kan du styra den från tvättstugan eller till och med kontoret, så länge du är bekväm att lämna den och oöppnade hela dagen. Detta kan vara till nytta när du inser att du kommer att vara hemma mycket tidigare än du förväntade dig och vill byta den från låg till hög och förkorta tillagningstiden. Dessutom kan du med appen söka efter recept eller dela på sociala medier. Ett låsande lock betyder ingen röra när du tar med dig din maträtt till en fest.
  2. Hamilton Beach Simplicity 6-Quart Slow Cooker, $ 40: Namnet säger allt. Enkelheten i rostfritt stål är inte noga i design eller riktningar. Det har digitala kontroller, men de är mycket intuitiva att fungera. Med det får du ett band som håller locket ordentligt på plats så att du inte hamnar med sås i bilen på väg till en potluck.
  3. West Bend 5-Quart Slow Cooker, $ 40 på mål: Här får du mycket mångsidighet! 5-Quart matlagningskanna sitter på en uppvärmd bas för långsam kock. Du kan också använda krukan på spisen, låt oss säga att brunt biff före långsam matlagning, eller i ugnen som gryta. Plus, du kan lägga basen till handling som en gryta. Det finns ett urval av fem temperaturinställningar, inklusive två som är tillräckligt låga för att hålla gryta eller pannkakor varma. Nonstick ytor gör rengöring praktiskt taget ett icke-problem.
  4. Svart + Decker 7-Quart Slow Cooker, $ 40: Inte bara är denna långsamma spis inte tråkig, men den attraktiva blåblå apparaten har också en jätte 7-kvarts kapacitet. Ta med den stora batch chili receptet! När du tar av locket kan du ställa det på antingen handtaget för att undvika en röra på bänkskivan.
  5. Hamilton Beach Programmerbar rätt storlek Multi-Quart Slow Cooker, $ 40: Ibland känns du som att göra en liten mängd kronärtskocksdopp för att snacka, och andra gånger vill du ha tillräckligt med kycklingsoppa för att få dig igenom veckan. Men låt oss möta det – vem har utrymme i sina skåp för mer än en storlek långsam spis? Här får du tre alternativ i en crock. Fyll den till 2-, 4- eller 6-kvartsmarkeringen, programmera sedan i din tid på den elektroniska kontrollen och långsam spis justerar tiden för storleken. Om du inte är ute när din maträtt är färdig, går ugnskokaren automatiskt varm.
  6. Crock-Pot gryta Crock 2,5-Quart Oval Slow Cooker, $ 32: Här är en långsam spis med en crock som inte är så stor eller djup som de flesta, vilket gör den idealisk för lasagne, grönbönsgryta eller brödpudding. När du inte är långsam matlagning kan du använda skålen i ugnen. Locket låses på så att du kan ta en äppelskomare till en bake försäljning intakt.
  7. NFL Crock-Pot Slow Cooker, $ 30 på Crock-Pot: Prata om spel! Oavsett om du sätter på vingarna i en baklucka eller krossar dem framför TV: n, kan du bara finna att de smakar oförklarligt bättre när du rätter upp dem från en spis som är emblazonad med ditt lags insignier. Finns i 29 NFL-logotyper (liksom mer än 20 högskolor, den här 2,5-kvarts manuella långkokaren är dimensionerad för sidor och appar som bönor, köttbullar och dips.
  8. Pioneer Woman 6-Quart Portable Slow Cooker Flea Market, $ 25 på Walmart: Vem säger bänkskivor kan inte vara flickaktigt? Denna långsamma kokare kommer klädd i söt vintage kläder. Det är tillräckligt stort för att hålla en hög Ree klibbiga kryddiga långkokta revben och det tätande locket har klämmor för att låsa det på plats när du bär det.
  9. Hamilton Beach Wrap & Servera 6-Quart Slow Cooker, $ 37 på mål: Denna modell levereras med en reversibel plastremsa för att linda runt ytterytan för att ändra sitt utseende enligt anledningen. Ena sidan är ett attraktivt chevronmönster, och det andra en tavla som du kan använda för att identifiera din maträtt när din spis sitter på en buffé. För att hålla designfronten och mittpunkten är kontrollknappen på sidan. Ett band för att hålla locket på plats när du tar drakt fläsk till en PTA-förmån ingår.