De 11 bästa sakerna vi upptäckte i Target’s Dollar Playground den här veckan

I april skrev jag om vad jag hittade på Bullseye’s Playground, som jag ändå kärleksfullt kallar Dollar Spot. (Se: Här är hur Target Nästan lurade mig på att spendera $ 44 i helgen.) Produkterna i det här avsnittet – fantastiskt belägna precis intill ingången, där kunderna säkert kommer att stanna och handla – är alla så söta, färgglada, roliga och billiga. Vanligtvis kostar ingenting där mer än $ 5 och de flesta objekt är prissatta till $ 3 eller $ 1. En dollar här, en dollar där – vad kan gå fel?

Om jag hade köpt allt jag hämtade skulle jag ha spenderat minst 25 dollar. Lyckligtvis kunde jag visa lite återhållsamhet och lämnade bara med några nya ginghamdukservetter.

Här är vad jag tittade på när jag slutade tidigare i veckan.

 1. Magnetiska nummer, $ 1: Dessa färgstarka siffror skulle säkert slå upp alla kylskåpsdörrar. Dessutom kan de hjälpa små med sina matematiska färdigheter när du gör middag.
 2. Magnetiska klipp, $ 1 för två: Väskor är alltid bra att ha till hands. Dessa kan hålla sig till kylskåpet när de inte används, och försegla sedan en påse chips eller pretzels efter att du har gjort lite snacking.
 3. Indoor String Lights, $ 3 för en sträng av sex: Lekplatsen hade massor av läromärkta gåvor (skolan börjar igen innan du vet det!). Denna batteridriven set ser ut som om den gjordes av neonhummade gummiband.
 4. Isolerade Tumblers, $ 3 vardera: Dessa färger och mönster såg alla så söta tillsammans! Lyckligtvis är de bara $ 3 varje, så du kan få mer än en om du har svårt att bestämma.
 5. Inramad Dry Erase Board, $ 3: Använd den här torrbräda för att träna din måltidsplan eller lämna anvisningar för gästerna under en pottlucka.
 6. Återanvändbara plastkoppar, $ 3 för fyra: Om du har lyckats förlora eller bryta en massa av dina utomhuskoppar hittills i sommar, skulle det nu vara en bra tid att lagra tillbaka. Varje uppsättning är ljust färgad och några har söta ord som “Cloud nine feel fine” och “Åh hej.”
 7. Matplattor, $ 1 vardera: Dessa återanvändbara plattor är starkare än den genomsnittliga plastplattan och tunnare än melamin. Använd dem för bakgårdspikniker eller för måltider med småbarn.
 8. Dekorativa behållare, $ 3 vardera: För en gång skolan börjar, blir det soppa väder igen. Texten på den här lätta, grunda rånen fick mig att fnissa.
 9. Glasburk Set, $ 3 för två: Bättre än den grundläggande Masonburken, dessa behållare skulle vara bra för rester eller förpackning av sallader för arbete.
 10. Plattor, $ 1 för tre delar: Så ljust och roligt, matchar dessa bordsskivor helt och hållet något av de andra bordsskivorna på Playground. Det fanns också en ljusblå uppsättning begravd i denna bin.
 11. Keramisk Strainer, $ 3 vardera: Jag har helt förväntat att denna sil ska vara dyrare (kanske någon sätter dessa här av misstag, Jag trodde). Men de var verkligen bara $ 3 vardera.

Har du upptäckt några bra fynd på Target’s Dollar Playground nyligen? Berätta för oss i kommentarerna nedan!