De 10 bästa köperna från IKEAs nya 2019-katalog

Som du kanske hört kom den nya 2019 IKEA katalogen ut idag! (Relaterat: Din Absolut Favorit IKEA-produkt kommer nu i ny färg.) För att hedra den nya shoppinggraden – och butikens 75-årsjubileum – lanserar företaget ett interaktivt utrymme i New York City och Chicago, som heter IKEA Inspiration Experience, där besökare kan gå igenom fyra provrum, äta några köttbullar, tävla om priser och mer.

Vi fick en rundtur i rymden i morse – plus en fysisk kopia av katalogen – och här är de 10 bästa köperna vi hittade.

Kolla in hela katalogen här.

(Bildkredit: Lisa Freedman)

1. BILLY bokhylla med glasdörrar, $ 179

Det här skåpet är inte nytt, men det djupa röda färgalternativet är säkert! Vi älskar det i ett kök som ett provisoriskt skafferi eller i en matsal för att hålla disk, glas och mycket mer. (Obs! Katalogen listar $ 179, men webbplatsen säger $ 169.)

(Bildkredit: Lisa Freedman)

2. BROR Cart, $ 99

Vi vet inte hur det här är bara $ 99, men det är! Överdelen är tallkryssfiner och hyllorna är gjorda av robust pulverlackerat stål.

(Bildkredit: Lisa Freedman)

3. LANGUR Junior / barnstol, $ 109

Den här stolpen är gjord av pulverlackerat stål och är lika robust som det är elegant. Säteslocket kommer av för rengöring – så stolen är praktisk också!

(Bildkredit: Lisa Freedman)

4. FJÄLLBERGET Konferensordförande, 199 USD

Bara för att det kallas tekniskt en konferensstol betyder inte att denna ask och björkstol inte kan sitta runt ett matbord. Du vet att det vadderade stolen skulle komma till nytta under långa middagsfester.

  Koppar Bänkskivor: Skulle du göra det?

(Bildkredit: IKEA)

5. RÅSKOG Utility Cart, $ 25

IKEAs ikoniska verktygsvagn kommer nu i denna djupa blå nyans. Den trendiga färgen är faktiskt helt vägledande för IKEAs nya, sofistikerade uppmärksamhet på design för 2019.

Läs mer: Din absoluta favorit IKEA-produkt kommer nu i en ny färg

(Bildkredit: Lisa Freedman)

6. SAXBORGA burkar med lock och lock, $ 15 för uppsättning av fem

Dessa glasburkar skulle se söta ut på en köksdisk eller till och med undangömt i ett skafferi. Vi älskar att korklocken gör burken stapelbar och att de kan användas med eller utan det medföljande facket.

(Bildkredit: Lisa Freedman)

7. VADHOLMA Kitchen Island med rack, $ 548

Om du har plats för en köksö och behöver maximera din lagring, så är det din lösning. Ena sidan har två stora hyllor, medan den andra har plats för avföring. Och det här stället ger utrymme för köksredskap och till och med hängande prylar. (Köttbullar och kock ingår inte!)

(Bildkredit: Lisa Freedman)

8. GRADVIS Vase, $ 10

På bara $ 10 varje, tigger denna stengodsvase till att bli din gå till värdinna gåva för resten av året. Lager upp och du kommer alltid ha en att ge när du får en sista minuten inbjudan någonstans. (Obs! Det listas för närvarande på $ 8 på webbplatsen, vilket självklart skulle vara ännu bättre!)

(Bildkredit: Lisa Freedman)

9. MORGONTE Tallrik / skålar, $ 10 för uppsättning av tre

Det vi älskar mest om denna porslinskål är att det hårda arbetet med att skapa ett vackert färgschema redan har gjorts för oss. Det tar alla gissningar ut ur bordet, så att du kan fokusera på vad som är till middag.

  Ditt kök behöver denna hängande trådkorg

(Bildkredit: Lisa Freedman)

10. CITRONSYRA Plant potten, $ 6

Vi är stora fans av växter i köket. Och av emaljerat stål! Denna söta planter skulle matcha alla emaljerade tallrikar eller tallrikar som du kanske redan har. (Obs! Katalogan visar priset till $ 6, medan webbplatsen för närvarande säger $ 4.)

Vilka av dessa nya IKEA-produkter är du mest glada över? Diskutera i kommentarerna nedan!