Beyond Amazon: 5 webbplatser du inte realiserade erbjuds gratis 2-dagars frakt

När du hör orden “fri två dagars frakt”, vad tycker du om? Amazon, eller hur? Medan online-jätten ska få kredit för att popularisera det snabba leveransalternativet är det verkligen inte den enda affären som gör det idag. Och det är bra nyheter, självklart, om du inte är villig att ta ut $ 99 per år för ett Prime-medlemskap för att få affären.

Här är fem stora återförsäljare du kanske inte har insett erbjuda ett liknande gratis två-dagars leveransalternativ.

(Bildkredit: Mike Mozart under CC BY 2.0)

Costco

Du måste vara en Costco-medlem (för $ 60 mot Amazons $ 99 Prime-medlemskap) för att handla på lagerets hemsida och få gratis två dagars frakt på beställningar av oskadlig mat och hushållsartiklar som totalt över 75 dollar. Om du har problem med att få upp till $ 75, är det dock bäst att hålla borta, eftersom du betalar en leveransavgift på 3 USD per vara om din totala kortslutning blir kort.

CVS

Handla CVS.com för matvaror och hushållsartiklar (som pappershanddukar och zip-top-påsar) och ställ in filtret så att det endast visas resultat som är berättigade till en till två dagars frakt. (Varning: Det är många saker!) Sedan spendera $ 49 eller mer och din beställning skickas gratis. Annars är det ytterligare $ 5,49.

(Bildkrediter: Sean Wandzilak / Shutterstock)

Mål

Gratis två dagars frakt finns nu tillgänglig på hundratusentals objekt på Target.com. Fångsten? Du måste spendera minst $ 35 eller betala med ett mål RED-kort. Om du råkar vilja ha ett föremål som inte kvalificerar dig för den fria två dagars frakten, kan du ändå få gratis regelbunden frakt – igen om du spenderar minst $ 35 eller betalar med ett RED-kort.

Jet

Tekniskt erbjuder Jet gratis två till fem dagars frakt på beställningar som sammanlagt $ 35 eller mer “med snabbare två dagars frakt på tusentals dagliga väsentligheter.” För att få två dagars snabbhet måste du lägga in din beställning senast 2:00 i den tidszon där dina saker skickas. Beställningar som är mindre än $ 35 kostar $ 5,99 att skickas.

(Bildkredit: Ken Wolter / Shutterstock)

Walmart

Walmart går tydligt efter Amazonas folkmassa, som utmärker sig “inget medlemskap behövs!” Liksom Jet, som ägs av Walmart, har denna butik också en $ 35 minimum och 2:00 tidsfrist för att få den fria två dagars frakt som finns tillgänglig på miljontals varor. Föremål som inte är märkta för två-dagars fraktfartyg gratis i tre till fem dagar.