Aldi anställda delar deras 5 favorit budget matvaror hittar

Första gången jag gick in i Aldi och såg ett dussin ägg för 89 cent, trodde jag att jag hade rest tillbaka i tiden. Aldi är full av extremt bra dagliga priser, och då finns det regelbundna försäljningar och kuponger som gör sina låga priser ännu lägre än vanligt. Om du försöker hålla fast vid en livsmedelsbudget, är Aldi en bra plats att gå.

Som med alla butiker har Aldi bra erbjudanden, och Aldi har bra erbjudanden. För att ta reda på vilka produkter som är bäst för att spara pengar, nådde vi ut till några vänliga stadsdelar Aldi-anställda på Reddit för att be om deras favoritbudget för dagligvaruhandeln. Här är vad de rekommenderade.

1. Färskvaror

Aldi s producerar urval är förvånansvärt billigt, även för ekologiska produkter. “Jag tror verkligen att 95 procent av våra varor är bättre än hos en Kroger eller Publix eller till och med Walmart”, säger en Aldi-anställd och Reddit-användare som går genom bookandsons. “För mig är kvaliteten lika eller överlägsen namnnamn, och till ett mycket bättre pris”, tillägger bookandsons, speciellt påpekar att de flesta av föremålen på Aldi är en hel del, från sallat till barnen ” flingor.

(Bildkredit: Leela Cyd)

2. Familjen pack kycklingbröst (även om du handlar för en)

Kycklingbröst är en extremt mångsidig ingrediens och en bra, billig proteinkälla. Därför var “Kycklingbröst recept” den mest populära recept-relaterade Google-sökningen i världen 2017. Vid Aldi är “familjen pack” av kycklingbröst en särskilt bra affär även om du bara lagar mat för en eller två . “Vår familj pack kyckling bröst är en stjäl! Bara $ 8 till $ 12 beroende på vikt, och jag kan vanligtvis få 4 till 5 måltider för mig själv ut av det,” sa en Aldi anställd går av ck2400.

En annan kycklingrelaterad tips: Kontrollera Aldi Flyer för alla veckovisa försäljningar och erbjudanden som omfattar kött. Gå sedan till affären när försäljningen är på väg att sluta. “Om butiken beställde för mycket, kommer de att markera det ett par dollar per paket,” sa en Aldi Reddit-användare som GabeBlack sa. “Jag fick 12 trummor för lite över en dollar den andra dagen och för några veckor sedan var revben en dollar eller så per paket. Min frys är packad.”

3. SimplyNature organisk avokadoolja, $ 7 för 16,9 ounces

Organisk avokadoolja är en ganska högkvalitativ produkt, men Aldi-anställd Liz föreslog SimplyNature 100% ren avokadoolja, som bara är $ 6,99 för en 16,9-ounceflaska hos Aldi. Det är mindre än hälften av priset på organisk avokadoolja i de flesta butiker, och det är ännu mindre än priset på $ 9,75 på Thrive Market. Organisk avokadoolja är en favorit ingrediens för matlagning och salladsdressing på en Whole30-meny, så det verkar troligen vara mycket populärt år 2018.

(Bildkrediter: Aldi)

4. SimplyNature ungar organiska vita cheddar puffar, $ 1,50 för 4 ounces

Liz föreslog också dessa organiska vita cheddarpuffar, vilket är en ganska fantastisk affär på en produkt som är universellt älskad. Varje butik bär en liknande vit cheddar-flavored puff eftersom barn är besatta av dem. De är krispiga och salta, och eftersom de är organiska och inte har tillsatt socker, känner många föräldrar sig ganska bra med dem (jämfört med andra mellanmål). Dessa kostnader är mindre än andra alternativ.

5. Hus-spannmålsprodukter

Aldi’s spannmålssektion ser alltid mycket väl ut, eftersom många av sina spannmålsprodukter är döda ringare för kända varumärkesvaror. Aldi’s Fit & Active Vitality Spannmål med jordgubbar ser ut som Special K Red Berries, och det finns naturligtvis lådor honungnötter, krispiga havre, krispiga ris, kanelkronor, och till och med Millville Marshmallows och Stars, som ser mycket ut som Lucky Charms förutom att det finns en trollkarl på lådan istället för en leprechaun. Det finns även en knockoff-version av Reese’s Puffs. Om du har en favorit spannmål, har Aldi förmodligen en anständig copycat till ett mycket lägre pris, vi får veta.

Vad är din favorit budgetmatköp hos Aldi?