8 gånger vi föll för icke-rostfria apparater

I ett överskridande värld med rostfria stålkedjor, kylskåp och diskmaskiner kan fånga en glimt av något annorlunda, känna sig som en riktig frisk luft. När allt kommer omkring kan den till synes universellt smickrande metallfärgen inte vara populär för evigt, kan det?

1. Sunny Yellow

En smörgul gul spis och huva är en söt touch i detta familjens färdiga kockutrymme. Vi älskar hur A3 Architects, Inc. arbetade färgen också i bänkskivorna, vilket resulterade i en lekfull men ändå raffinerad solig plats.

Se resten av huset: Net Zero Scituate House på A3 Architects, Inc.

(Bildkredit: En vacker röra)

2. DIY Teal

Den söta kaminen i hemmet till en vacker Mess grundare Elsie Larson var skräddarsydd av henne och hennes lag med hjälp av – få det här – vinyl! Tealbeklädnaden ger rätt dos av retro charm till sitt pastellfärgade kök.

Se varför hon använde vinyl: Hur jag Recolored My Kitchen Vitvaror på en vacker röra

(Bildkrediter: Shoko Design)

4. Mint Green

Sweet mint tar en spetsig inställning när den är kopplad med svart skåp, slaktbänkskivor och en matt svart huva och ugnskombinat i detta kök av Shoko Design. Mönstrade plattor avslutar det perfekt balanserade utseendet.

Se hela hemmet: Retro och Mint på Shoko Design

(Bildkrediter: Julia Steele)

5. Alla vita

Det var en gång en tid när vita apparater framkallade en usch över hela linjen från husägare. Men, den rätta designen resulterar i en look som känns skarp och ren – även om apparaterna inte är out-of-the-box nya.

Titta på resten av utrymmet: En mysig “Southern Eclectic” Nashville Home vid lägenhetsterapi

(Bildkredit: Den nordiska känslan)

5. Körsbärröd

Den quintessential retro röda är så kul i det här soliga Köpenhamnsköket från That Nordic Feeling. Det ser speciellt rent och friskt ut mot en vit och ljus träpalett.

Se fler bilder: Uppdaterat kök vid den nordiska känslan

(Bildkrediter: Rumsredigeringen)

6. Royal Blue

Slående blå regerar högst i detta viktorianska hem på Room Edit. En ljusare nyans av skåp parar perfekt med en mångfärgad fiskskal backsplash och underbart blå utbud.

Ta en rundtur på hela utrymmet: Slående viktorianskt hus i Kent på Rumsredigeringen

(Bildkrediter: Kronärtskonstruktion)

7. Coolt koppar

Reinvent metallics genom att byta rostfritt stål för högeffektivt koppar precis som det här köket från Artichoke Design. De extra popparna av koppar (krukor, glas och kant runt huven) bygger på den sammanhängande utseendet.

Fånga en glimt av hela köket: Edwardian Style Kitchen i Berkshire på kronärtskockdesign

(Bildkrediter: A + B Kasha)

8. Inky Black

Svarta apparater är oändligt snygga, oui? Denna fantastiska parisiska platsen av A + B Kasha görs mer dramatisk genom att para en svart spis och huva med en djärv “backplatta” av svart färg. Très, très chic.

Ta en rundtur: St. Germain 3 vid A + B Kasha