8 Dukdukar att klä upp ett offentligt picknickbord

Om du är på väg till parken för din al fresco sammankomst, är chansen att picknickborden blir mindre än orörda. I stället för att ta med hela ditt rengöringspaket med dig, kasta en fin bordsduk i din väska eller korg. När du väl har hittat det perfekta bordet under det bästa nyanserna, släng bara din duk över bordet och du är redo att gå – du behöver inte oroa dig för vad som ligger under.

Har du inte en bordsduk sitter eller letar efter något fräscht och sommarligt? Någon av dessa kommer att göra din al fresco måltid så mycket mer förtjusande.

1. Summer Ice Cream Tablecloth, $ 5 på mål: Din sommarglassparty blev ännu roligare med den här lättanvända duken med sorbetfärger och skogslevelser.

2. Gabriella Tile Oilcloth Dukduk, $ 40 på världsmarknaden: Denna underbara duk gör den perfekta duken för en medelhavsfest. Vem bryr sig om det röda vinet stänker? Rengöring är lätt.

3. Inbjudande Dukduk, $ 17 hos IKEA: Kan du inte bara föreställa dig ett härligt te för damerna med detta spridda över bordet?

4. Garden Dukduk, $ 30 hos Urban Outfitters: Håll din bordsneutrala med trendgrå, och leverera färgpopan med en ny bukett blommar plockade direkt från trädgården.

5. Tavla Runner, $ 25 på Anthropologie: Varje konstnärs dröm! Barn och vuxna kommer att älska doodling över middagen. Du levererar kritan och låt dina gäster ge inspirationen.

6. Kite Tails Tablecloth, $ 20 på Crate & Barrel: Låt den här bordsduken vara en påminnelse om de dagar då flyga en drake var det enda på din sommaragenda.

7. Tommy Bahama Bora Bora Inomhus / Utomhusduksduk, $ 20 på Overstock.com: Sätt ditt utomhusbord med den hetaste sommartrenden: palmblad! Denna blå-och-gröna duk kommer att drömma om en tropisk tillflyktsort (och det går perfekt med mojitos).

8. Gingham Poly Check Inomhus / Utomhusduksduk, $ 20 på sängen Bath & Beyond: Vem kan motstå en röd-vit duk för sommar picnics? Det är en klassiker och går med picknick som korv går med ketchup.