5 lunchlådor som håller din lunch kall hela dagen

Beroende på vilka personer du jobbar med är kontors-kylskåp kanske inte ett säkert ställe för din lunch. (Hur man kan “misstag” din kärleksfullt samlade saladsalat för deras #saddesklunch är bortom oss!) Eller kanske har ditt jobb dig på vägen större delen av dagen, kör fram och tillbaka till möten och du har inte tillgång till kylskåp ? Eller kanske har du bara en lång pendling? Du behöver en lunchlåda som håller din mat kall. Gilla, väldigt kallt. För en lång tid.

Dessa lunchlådor kommer att hålla deras svala tills du är redo att äta.

  1. Freezable Uptown Lunchväska, $ 25 på PackIt: Sätt den här påsen (och alla andra PackIt-påsar) i frysen över natten för att aktivera den inbyggda frilagda gelén. När du vaknar, blir väskans väggar frysta och redo att hålla maten kall i upp till 10 timmar. Denna väska i messenger stil har ett praktiskt band, en yttre dragkedja och insidaficka.
  2. Coleman 24-Hour 9-Can Cooler, $ 10: Märket säger att denna lunchpåse håller innehållet kallt i 24 timmar i 90 graders värme. Vi har använt det för en arbetsdag och hade inga klagomål. Bonus: Det är tillräckligt stort för att hålla en stor lunch med några drycker, men det är inte så stort och skrymmande att det är besvärligt att byta runt under en pendling.
  3. Icetec Collection Freezable Lunchbox, $ 20 på byggd NY: En annan snygg väska som går i frysen i förväg, den här håller också maten kall i upp till 10 timmar och ser bestämt ut som en väska.
  4. Lunchbox, $ 20 hos L.L. Bean: Tekniskt avsedda för barn, de solida färgerna gör också för legitalternativ för vuxna. Denna speciella lunchlåda vann toppvalet från våra vänner på The Sweethome, men de sa inte hur många timmar det höll maten kallt. Men vi do vet att när den är ihop med ett ispaket eller två, blir det kallt tills en respektabel lunchtid.
  5. Hopper 8, $ 200 på Yeti: För människor som är allvarlig om deras lunch (eller dricker smoothies hela dagen lång?), det finns inget bättre varumärke att vända sig till än Yeti. Företaget har en kult efter att många campare och jägare insisterar på att deras (dyra) kylare är bäst. Denna snart utgivna lunchlåda är avsedd för dagslånga vildmarkspeditioner, så du vet att det kommer att kunna hantera din arbetsdag.