5 gröna kök vi observerar över

Från smaragd till Kelly och varje gräsbevuxen skugga däremellan är grönt fångst snabbt som nyans i kök. Djupare tints lägger till en rik rikedom till något utrymme (speciellt när de följs av marmor och metallik), medan fler guliga nyanser är ett bra sätt att lägga till en lekfull atmosfär för alla vita kök.

Här är fem nyanser vi krossar på och köken som gör att det ser lätt ut att vara grönt.

1. Dark Emerald Green

Rika smaragdlag upp med mässingshårdvara och vacker marmor (swoon!) I detta eleganta, rustika engelska kök av deVOL. Vi älskar också hur hyllan, vanligtvis reserverad för porslin, används för att visa målningar.

Se mer av detta kök: Peckhman Rye på deVOL Kök

(Bildkredit: Design Svamp)

2. Kelly Green

Homeowner Merry Lake paras vibrerande Kelly Green med en mönstrad matta och senapsvägg. Den eklektiska färgen och mönsterkombinationen är ett djärvt val som helt lönar sig.

Se resten av huset: Jolts of Color Starta om ett gammalt New Orleans hem på Design Sponge

(Bildkrediter: Katie Rosenfeld Designs)

3. Gräsgrön

Gräsgröna tunnelbanor känns extra ljusa och färska i ett mestadels vitt kök. Designer Katie Rosenfeld lagde ganska blommiga gardiner för att göra hela rummet att skrika våren. (Och är vi inte alla redo för våren just nu?)

Fler bilder: Rosa Lady på Katie Rosenfeld Design

(Bildkrediter: Donald Lococo Architects)

4. Mint Green

Finns det en enda färg som är trendigare just nu? Vi älskar bara hur det ser ut här med rostfritt stål, rustika balkar och stengolv.

  10 snygga, söta honungskrukor och krukor

Ta ett djupare utseende: Classic Kök på Donald Lococo Architects

(Bildkrediter: Livingston Interiors)

5. Lime Green

Det bästa sättet att hantera en djärv färg som lime grön? Subtly. Koncentrerad precis på ön är detta det perfekta exemplet på hur man gör lime green på ett coolt och modernt sätt.

Se andra rum: Sunset Magazine Idéhus på Livingston Interiors

Vilken nyans / kök är din favorit?