5 av våra Alltid Favorit IKEA Kök

Det enda som är roligare än att titta igenom IKEA-katalogen? Titta på äkta kök med IKEA-skåp. Butiken är en go-to för renoverare av en anledning: Skåpen är överkomliga, mångsidiga och vackra. I helgens anda har vi avrundat fem av våra favoritkök i IKEA. Ta en titt på kul – även om du inte planerar en ombyggnad när som helst snart.

Suck. Det är bara synd, ingen av dessa väntade på oss under trädet på måndag.

1. Svarta IKEA Skåp med slaktblockräknare

Svarta skåp skriker vanligtvis “edgy och coola människor bor här” och det här köket, som finns på Remodelista, är inget undantag. Husägare parade IKEA Metod och Laxarby samlingar – SEKTION är närmaste ekvivalent i staterna – med IKEA slaktblockräknare, induktionshäll och industriella saxväggsconces.

Se mer: En DIY Ikea Country Kitchen för två Berlin Creatives på Remodelista

(Bildkrediter: Sarah Sherman Samuel)

2. Semihandgjorda dörrar med IKEA Skåp

Det här gröna köket från bloggar och designer Sarah Sherman Samuel är fantastiskt av så många skäl – den underbara hårdvaran, de fantastiska hängljusen, den eleganta marmorbänken och bakplattan. Vi kunde fortsätta och fortsätta. Skåpen är IKEA, medan dörrarna och lådfronterna är från halvfabrikat och målade i duva av Farrow & Ball. Resultatet är ett elegant utrymme som inte känner till cookie cutter på något sätt.

Se vad detta utrymme brukade se ut: Kök före + efter på Sarah Sherman Samuel

(Bildkrediter: Chris Loves Julia)

3. SEKTION Skåp i Grå

Kan du tro det här köket, från Chris Loves Julia, gjordes på bara sex dagar? Det är sant! Duoden bakom bloggen skapade utrymmet som en del av en gutreparation för familjemedlemmar och det är nästan helt oigenkännligt från tidigare. De valde IKEAs SEKTION-skåp – även med Semihandmade skåpdörrar i Super Matte Light Gray. Det tidlösa utseendet kompletteras av slaktbänkskivor, vit tunnelbana, vintage mattor och målningar och eleganta Frigidaire apparater.

  Det bästa skåpet målar färger för ett lyckligare kök, enligt interiördesigners

Se tidigare bilder: Ett litet, Pittsburgh-kök får en komplett makeover i 6 dagar på Chris Loves Julia

(Bildkredit: Cate St Hill)

4. VEDDINGE Skåp i Grå

För att förvandla sitt utrymme valde Cate – inredningsarkitekten och stylisten bakom Cate St Hill – IKEAs VEDDINGE-skåp, som är enkla och moderna med en blank yta (finns i vitt eller grått) och minimal maskinvara. Hon slutförde sitt utrymme med IKEAs RASKOG-vagn, en kakelplatta från Fired Earth, och olika enkla, smidiga tillbehör.

Se mer: Min IKEA Kitchen Makeover – Transformationen på Cate St Hill

(Bildkrediter: Inträde)

5. GREVSTA Stainless Steel Cabinets

IKEAs erbjudanden sträcker sig bortom trä och fiberplank: Det här köket från Stockholm – från Entrance – har skåp med rostfria lådor från IKEAs GREVSTA-linje. Den kalla metallen blir uppvärmd av en vit marmorbänk och utsmyckad tapeter.

Titta på utrymmet: Alla Bilder vid entré

Vilken är din favorit?