17 saker att köpa för ditt kök på Dollar Store

Du kan säga att flytta är en av mina specialiteter: Under det senaste decenniet har jag bott i mer än 25 olika lägenheter. Eftersom jag inte flyttar med mycket, måste jag bli kreativ när det gäller att strumpa mitt kök på en budget.

Säkerhetsbutiken är nästan alltid mitt första stopp, även om de inte alltid har vad jag behöver. För att inte tala om, det finns vissa saker jag generellt inte kan (eller inte vill) köpa används.

Så vart går jag nästa? Dollarkorgen.

Som jag lärde mig från min sena farfar, har dessa butiker ganska mycket allt du behöver – för billigt. Om du sätter upp ett nytt kök, eller bara vill byta ut eller fylla på vissa saker, ta en (eller 12) av följande föremål.

1. Tallrikar

Jag köper vanligtvis plåtar från sparsam butiker, men skulle definitivt överväga dollar-butik plattor om jag bodde någonstans på lång sikt. Varför? Du kan inte alltid hitta matchande tallrikar i en butik för affärsverksamhet – och låt oss vara ärliga, de som du hittar är ibland verkligen fula. En vanlig färg från dollaraffären är oändligt bättre än en föråldrad design från en butik.

2. Barglas

Oavsett om du dricker öl eller vin, har dollaraffären förmodligen glasögonen för jobbet. Och om du inte är sjuk av dem än, kan du även hitta några faux Mason-burkar med handtag.

3. bestick

Du kan säkert välja och välja dina gafflar, smörknivar och skedar från behållaren i en butik, men om du vill ha en matchande uppsättning, kolla till dollaraffären. Köp inte dina köksknivar här, men; det är värt att spendera lite pengar på.

  Urban Outfitters heminredning kommer till ett butiker i närheten av dig

Relaterad: De 3 grundläggande knivarna Varje kök behöver

(Bildkredit: Caylin Harris)

4. Muggar

Åh pojke älskar jag dollar-butiken muggar. Du kan etsna dem för att göra dem superanpassade och eftersom de är ganska billiga kan du köpa en massa dem.

5. Köksredskap och verktyg

Behöver du några tang? En träsked? Ta tag i dem här. Undvik plastprodukter, dock; en studie visade att de har en hög koncentration av giftiga kemikalier. Jag skulle också undvika kanöppnare – bara för att jag köpte en på en dollaraffär en gång och det knappt fungerade.

Relaterad: De bästa elektriska och handopererade kanöppnare

6. Kryddor

Om du vill ha ekologiska kryddor eller snygga havssalter är dollaraffären inte din sylt. Men om allt du behöver är lite bra oljekummin och paprika, voila! Kontrollera bara etiketterna så att de inte löper ut.

7. Organisatoriska behållare

Gör dina Pinterest pantry drömmar förverkliga – på en budget. Dollaraffären har allt från glasbehållare till plastkorgar, allt för att organisera ditt kök ner till den sista teskedan.

(Bildkrediter: KPG Payless2 / Shutterstock)

8. Svampar

Svampar är tillgängliga av sex-pack i dollaraffären. Jag köper en massa i taget, så jag har färre ursäkter att inte byta ut dem. (En uppgift som du ska göra sätt oftare än du förmodligen gör!) Du kan även få specialspongar, som off-brand Magic Erasers.

9. Skålsåpe

Återigen, om du letar efter en mer avancerad tvål som fru Meyer, hittar du den inte här. Men namnmärken som Dawn, Palmolive och Ajax är vanligtvis tillgängliga – undvik bara små provstorlekar, som inte är värda enhetskostnaden.

  Hur man rengör din emaljerade gjutjärn nederländska ugn

10. Magneter

Kanske beror det på att jag växte upp med ett kylskåp som inte magnetiserades, men jag har en liten obsession med magneter. Några söta magneter här och där blir ett snabbt sätt att få ditt kök att trivas som hemma.

(Bildkredit: Cambria Bold)

11. Tygservetter

Vill du känna dig snygg medan du fortfarande håller dig under budgeten? Köp några tygdukar från dollaraffären. (Miljön tackar dig också.)

12. Microfiber rengöringsdukar

I stället för att rengöra köksytor med pappershanddukar (slöseri) eller min svamp (brutto) använder jag mikrofiber rengöringsdukar från, du gissade det, dollaraffären. När de är smutsiga kan du bara kasta dem i tvättmaskinen.

13. Kök städare

Blekmedel, fönsterrengöring och ammoniak är detsamma var du än handlar, så ta gärna dina rengöringsmedel här. Eller, ännu bättre, kan du göra en helt naturlig med ättika och en sprayflaska som köpts från dollaraffären.

Relaterad: Hur man gör en helt naturlig köksrengörare

(Bildkredit: Andrea Posadas)

14. Handdukar

En diskhandduk är en handduk. Så ta några i dollaraffären och ring det en dag. Köp dock inte ugnsvattnar; de är inte samma kvalitet som de pricier versionerna, och du vill absolut inte bränna din hand bara för att du letade efter att spara några dollar.

15. Vaser

Ingenting ljusar upp i köket som en bukett färska blommor. Och dollarbutiker verkar alltid ha ett rikligt urval av vaser för att hålla de blommorna!

16. Folie bakpannor

Dessa valpar är perfekta för carting grytor till potluck middagar – eller för frysning av extrafunktionerna när du lagar matlagning.

  5 gröna kök vi observerar över

(Bildkrediter: Meghan Splawn)

17. Torkplattor

Vill du ha en snabb plats att notera noteringar, köplistor och liknande? Fäst en torrbräda i ditt kylskåp – de är superbekväma och supera lätt att hitta på dollaraffären!

Relaterad: Två skäl att sätta ett torrt raderingsbord i köket

Vilka köksredskap köper du från dollaraffären?