10 saker jag köper från Trader Joe’s för Easy Summer Suppers

Nu är sommaren slutligen runt hörnet, jag vill ha extra lättmiddagar så att jag kan ta ett glas rosé och spendera mer tid utomhus och mindre tid framför kaminen. Vi vet redan att Trader Joe’s är en total vinst för att plocka upp saker som sparar tid i köket, så det är ingen överraskning att mataffären också har många alternativ för att hjälpa oss att få enkla sommarmiddagar på bordet. Här är 10 av mina favoriter.

  1. Smoke House Pulled Pork, $ 6 för 16 uns: När det är för varmt för att sätta på ugnen och jag inte har tid för den långsamma kokaren att göra det, är det här det bästa sättet att få draget fläsk på bordet. Blandat med precis rätt mängd Texas-stil BBQ sås, är detta fläsk fet och rökig med en ledtråd av krydda. Använd det som en fyllning för snabb tacos, quesadillas och smörgåsar eller som en sallad toppning.
  2. Getost och sundried tomat Ravioli, $ 3,50 för 8,8 uns: OBS, ostälskare! Du behöver denna ravioli i ditt liv. De har en rik och smaklig fyllning som kan göra pasta nattkänsla snygging, även när toppade med en enkel Jarred Marinara.
  3. Pork Gyoza Potstickers, $ 3,30 för 16 uns: Dessa frysta appar gör också en snabb och bekväm middag serverad på egen hand, ångad i en soppa eller kastas i en stekpanna. Degen är precis rätt tjocklek, och köttet är välskött och blandat med kål, scallions och en antydan till sojasås och ingefära.
  4. Morot spiraler, $ 3 för 12 ounces: Finns i frysfacket, är gulrotspiraler det senaste i Trader Joes ultrakompakta, prepped grönsaker. De kan gå direkt från frysen till en stekpanna för en snabb snabbmiddag, och kan användas precis som du skulle använda zucchini nudlar eller pasta.
  5. Pastrami-stil Atlantrökad lax, $ 5 för fyra ounces: Om du älskar pastrami och rökt lax kommer denna lite otraditionella kombinationsbok bli en hit. Lägg några skivor på en ostbräda och kalla det middag, eller använd några bitar för att ge nudelbunkar ett extra boost.
  6. Wild-Caught Crab Meat, $ 8 för åtta ounces: Denna blandning av klump, bakfisk och klokött (allt från blå simkrabba) är fullt kokt, plockat från skalet och fryst. Avfrost och använd den som fyllning för sommarrullar, lägg den till sallader eller kasta den med pasta för en snabb nattnattsmiddag.
  7. Riced Broccoli, $ 2,30 för 15 ounces: Du vet hur blomkål ris är så populär? Tja, låt mig presentera dig för broccoli ris. Dessa saker finns i produktionen sektionen och kan användas på samma sätt som du skulle göra riced blomkål till en snabb middag.
  8. Ångad linser, $ 3 för 17,6 uns: Dessa ångade och lättskilda franska linser är redo att äta rätt ut ur påsen. Bara öppna dem och dumpa dem direkt i en sval, skarp salat.
  9. Frystkalkongfettbollar, 3,70 USD för 16 ounces: Hämta en väska med kalkonfettbollar i frysfacket, och det finns en lista med snabba middagar som väntar på. Om det låga priset inte vinner dig över, kommer den förkollade, flamslackade smaken göra tricket.
  10. Fryst kokad räka, $ 8 för 16 uns: Dessa killar är skalade, städas, kokas och frystes individuellt, så det är bara att tona dem innan de läggs till i din sallad eller kornskål, kastar dem med pasta eller fyller dem i tacos. De smakar fräscha och ömma med ett oslagbart pris.

Din tur: Vilka är dina favoritfynd hos Trader Joe för enkla sommarmiddagar?

P.S .: Detta inlägg (och faktiskt alla andra Trader Joes inlägg) sponsras inte eller är anslutet till Trader Joe på något sätt. Vi älskar bara butiken, och våra läsare gör också. Om det finns andra livsmedelsbutiker skulle du vilja se liknande täckning av, snälla berätta! Livsmedelsbutiker är en stor del av matlagningsupplevelsen och vi fokuserar mycket på vår redaktionella uppmärksamhet på den.