10 Pie Pans Nästan lika vacker som din faktiska Pie

Om du ska gå igenom besväret med att baka din Thanksgiving-kaka från början, så kan du lika väl baka det – och servera det – i något som kommer att märkas. Det är inte som att du vill lägga ut en engångspanna av aluminium och riskera att någon tror att det är en butiksbesedd behandling (kan du ens ?!).

Plocka upp en av dessa söta pajpannor och dina gäster kommer att märka.

  1. Staub Ceramic Pie Dish, $ 30: Perfekt för den klumpiga och smörfingerna, det här alternativet från Staub har två handtag, så du kan få ett bra grepp när du drar det ur ugnen.
  2. Hidden Quote Pie Plate, $ 30 på Food52: Vi har aldrig kommit överens med en pajpanna mer än vi håller med med den här. Vi kunde inte ha sagt det bättre oss själva!
  3. Täckt Pumpkin Pie Dish, $ 25 på Crate & Barrel: Denna stengods pajrätt kan hjälpa till med alla stora bordssidor som visar att du planerar. Pumpans stam fungerar som ett handtag för extra bekvämlighet.
  4. SToneware Pie Dish, $ 25 hos Kaufmann Mercantile: För en krispig skorpa, prova denna lera maträtt. Det porösa materialet sägs dra ut överflödig fukt som degenbager.
  5. Easy Grab Atlantic Blue Pie Plate, $ 9: Tried-and-true Pyrex? I blått? Såld!
  6. Mason Cash Varsity Pie Dish, $ 24: Om du är en Downton Abbey fan, du behöver denna pajpanna. Det är av Mason Cash, företaget som gjorde blandningsskålarna som används i köket av Daisy och Mrs. Patmore. Det är sant! Var noga med att dela detta roliga faktum med dina gäster när de tappar sina ansikten.
  7. Marmor Enamelware Round Pie Pan, $ 17: Denna snygga skönhet är gjord av emalj, vilket innebär att den även kan användas på grillen eller över ett lägereld om du har mer av en utomhusfestival.
  8. Heritage Pie Dish, $ 50: Visst, det här är det splurgiest alternativet här, men kostnaden kan vara värt det för dig om du redan har ett kök med en eller två Le Creusets. Den här dyra killen kommer i de klassiska färgerna.
  9. Sweet Nothings Pie Dish, $ 20: För alla dina preppy pie-makers där ute, är denna Kate Spade New York-pan ungefär lika bra som den blir. De upplysta bokstäverna i mitten säger “Sweet Nothings.”
  10. Små Pie Dish, $ 18 på Emile Henry: Visst, den här lilla pajrätten är bara 5,5 tum över, men det innebär att du inte behöver dela vad som helst bakom dig.