10 Gorgeous Wooden Skedar nästan alltför mycket att använda

När jag tänker på en traditionell träsked, påminner jag mig om barnboksillustrationer av små mormor och enorma krukor spagetti sås. Träskedar är utmärkta för att stå starka mot en tjock portion deg, hålla sig cool i en flammande kruka med sås och, viktigast av allt, passa så bekvämt i handen är det som om du aldrig var tänkt att hålla något annat.

Den klassiska köksklammern har fått en makeover sen; ta en titt på dessa 10 träskedar som visar sig vara inte bara effektiva, men också edda och eleganta.

  1. Classic Olive Wood Spoon, $ 29 vid föryngring: Med den underbart marmorerade och sötformade skålen är denna sked nästan för glamorös att använda! Oavsett om du lagar mat på dina middagar eller inte, hälsar dina gäster med denna redskap i handen – det är det ultimata tillbehöret.
  2. Långhanterade smaksskedar, $ 50 på linjen: Oavsett hur vacker denna sked är på egen hand, är det ingenting jämfört med den eleganta uppsättningen av sex som den kommer in. Detta oemotståndliga kluster av mager skedar erbjuder en unik mängd olika skogen.
  3. Juniper Wooden Spoon, $ 41 på Go Pigori: Lev ut någon skogs fantasi som du någonsin har haft med den här snidade enbärskytten. Inte bara är varje sked helt unik, men de kommer också att passa rätt i nästa gång du lägger dem till utomhusbruk!
  4. Wood Dipped Spoon, $ 7 till 10 på Williams-Sonoma: En enkel vridning på en klassisk sked, med en minimal färgstreck som lägger till en droppe eller ett dopp av livskraft till ett annat grundläggande verktyg. Navyhandtaget låter bra ut mot en nautisk estetik, medan färgblocksmönstret passar moderna eller skandinaviska rymden i mitten av århundradet..
  5. Lazy Spoon, $ 22 på Jonathan’s Skedar: Han kan vara lat, men han är säker på att vara snygg. Denna smarta sked som är speciellt gjord för risotto möjliggör en idealisk omrörning av signaturfatet, tillsammans med en speciell hack för att luta på stekpannan på de lata dagarna.
  6. Svart Walnut Ladle, $ 45 på Wanna Spoon: Om bara Oliver Twist kunde ha tagit sin andra betjäning från denna skänk! Denna snygga sked är svår att rival i både klassisk charm och ren hällkraft.
  7. Spicy Peten, $ 35 på NOVICA: Skarp och dum, denna sked representerar en modern no-rules ta på det tidigare konservativa köksredskapet. Med sin zigzag handtag, kommer denna sked att vara säker på att lägga ännu mer värme till din redan kryddig maträtt.
  8. Teak Salt och Peppar Cellar Set, $ 16 på ABC Hem: Är inte allt bättre med en kompis? Det är åtminstone det som denna sked tänker! Det här perfekt matchade paret är dubbelt plikt med det vattenbeständiga faner och klassiskt koordinerad form.
  9. Curvo Serving Spoon, $ 25 på Nambe: Varför kan vi inte vara vänner? Inte helt trä, det här betjäningsstycket sammanför en skål av rostfritt stål med ett akaciehandtag. Bra på egen hand, perfekt tillsammans, skryter denna sked modern elegans, oavsett vilken maträtt som helst.
  10. Fancy Birchwood Bestick, $ 12 på Oh Happy Day: Det är för söt att kasta! Dagarna med icky vita disponibla redskap är långt borta med gryningen av denna underbara björkträ bestick. Varje parti förtjänar en snygg sked, och denna uppsättning är säker på att tillfredsställa din inre aristokrat.

Har du en favorit träsked? Dela med oss ​​i kommentarerna!