10 Favoritflaskor av sprit för gifting

Booze är alltid en bra present. “Nah, jag har nog,” sa ingen dricker någonsin. Var noga med att köpa henne en flaska som hon inte redan har. Några av dessa unika alternativ ska göra tricket.

En anteckning om inköp: Vi köpte alla dessa produkter i stora butiker på nätet, men det är mycket troligt att de kan hittas för mindre pengar (och ingen frakt) hos en butiksaffär nära dig. Dessutom kan frakt till vissa stater vara knepigt, så var noga med att kolla!

  1. Victoria Pink Gin, $ 28 på Gin Lane: Vinälskare kan ha all den rosé de vill ha, så länge som gindrinkare kan få dessa rosa grejer, vilket får sin färg från växtbaserade och kryddade bitter.
  2. Amaro Nardini Likör, $ 43 hos Astor Wines: För dessa eftermiddagstillfällen är denna amaro bitter, söt och citrusy samtidigt.
  3. Cider Sampler, $ 60 på Shacksbury: Cider fans kan prova en blandning av torr, halvtorkad, baskisk cider och mycket mer.
  4. Rosemary Vodka, $ 44 vid Mouth: Rosemary-smaksatt vodka! Nog sagt.
  5. Rutte Selleri Gin, $ 48 på Ace Spirits: Denna gin har destillerats med enbär, selleri, koriander, angelica rot, söt apelsinskal och kardemum för en ljus, snygg och lite salt finish.
  6. Fog Point Vodka, $ 125 på Casker’s: Visst, den här flaskan är lite dyr, men det beror på att det är den första vodka som ska blandas och klippas med dimma-fångat vatten från Bay Area. Dimma!
  7. Herr Kat’z Rock and Rye, $ 30 på Mash och Grape: Tillbaka på dagen kunde folk som hittade rågwhisky för svårt att dricka lösa upp godis i varje glas. Denna flaska är söt (som rock candy) med en touch av frukt och krydda.
  8. Polugar nr 2 Vitlök & Peppar Infused Breadwine Spirit, $ 50 på Mission Liquor: Olika från modern vodka, Polugar är mer som ryska brödvin. Och denna flaska är infunderad med vitlök och peppar, vilket garanterar att överraska och glädja alla mottagare.
  9. Colorado Clear Mountain Moonshine, $ 25 på Ezra s: Top-shelf moonshine såld i en Mason kruka? Ja tack!
  10. Teeling Single Malt, $ 46 vid Maltmästaren: En ny favorit nattklapp för oss! En irländsk dragkedja med anteckningar av frukt och kryddor och en krämig finish. Dess tid i ek ger det en varm jämnhet tillsammans med ljus och frånvaro av rök som sätter irländsk whisky bortsett från sin skotska kusin.