Hur man gör hälsosamare pop-ispopsiklar med en vakuumtätare

2. fortsatte För att göra varje tätning, mata din väska eller plast (avsedd för en vakuumseglare) in från baksidan, under tätningsarmen.

Du kan infoga den från framsidan och rulla upp plasten när du går vidare, men du riskerar att smälta bitar som du inte tänker göra. “Src =” https://atmedia.imgix.net/ffec879e0836b76da34bc2188bb0d2c8b1a7337c?w=160&h = 160 & fit = gröda “>

4. Lägg till strån: Syftet med strån är att hålla varje påse öppen, så att de kan ta vätska utan att stängas under processen. Skjut ett halm ner varje hål. “Src =” https://atmedia.imgix.net/538bd670cca92e1fc5c4e07834acc98d53ffec01?w=160&h=160&fit=crop “>

5, fortsatte Om färgen inte går hela vägen ner halm och stannar uppåt, blås helt ner varje halm och det glider neråt. “src =” https://atmedia.imgix.net/cc5607fbfa26ecc8c1d0e3b523b196bd13ed0179?w=160&h=160&fit=crop “>

7. Tät på toppen: Tricket att försegla utan att spruta popsicle-blandning över hela din dammsugare är att dra hörnen av din sträng av popsicle-rör och böja toppen över 90 grader. Genom att dra spärrarna stramt, kommer den att trycka blandningen tillbaka inuti utan att behöva oroa dig för att hålla den inne. Om dina poppar är för fulla kan det vara ett problem, så ge det ett test “dra och vika” över diskbänken din första gången för att se till att du har koll på den. “src =” https://atmedia.imgix.net/ee0a6d15b13d7418b26b3cb2c13fd9eab28e845d?w=160&h=160&fit=crop “>

Hur man gör hälsosamare pop-ispopsiklar med en vakuumtätare

Vad du behöver

material
Juice eller popsicle recept av ditt val
Karamellfärg (valfri)
Plast vakuum tätningspåsar
Sax
sugrör

Utrustning
Vakuumtätare
Frys
sugrör

Instruktioner

1. Förbered Juice eller Popsicle Recept: Du kan använda allt du vill fylla i dessa rör. Det är verkligen upp till dig hur mycket ansträngning du vill lägga in dem. Tydligare vätskor som äppel eller ananasjuice kan lätt tonas (även om färgning är frivilligt). Yoghurtblandningar eller recept med lite vuxna smakämnen fungerar också bra!

2. Skapa separata förseglade sektioner i varje påse: Nyckeln är att köra påsen under vakuumtätarens lock från baksidan och dra framåt när du gör tätningar (ungefär 1 1/2 tum). Kolla in bilden ovan för en visuell förklaring av detta.

3. Klipp av på väskan: För att fylla rören måste du ta bort sidan av påsen. Klipp så nära sömmen som möjligt, och lämna det största rummet i varje rör för att hålla vätska.

4. Lägg till strån: Syftet med strån är att hålla varje påse öppen, så att de kan ta vätska utan att stängas under processen. Skjut ett strå i varje hål.

5. Lägg till matfärgning (valfritt): Mat färgning är naturligtvis valfri, men de ger poparna ett visst nostalgiskt utseende som gör oss alla till att giggla barn (även om ingredienserna inuti inte matchar utseendet). Vi lägger en droppe matfärgning inuti varje halm. Den glider rakt ner, men om du stannar fast på toppen av halmen, blåsar du strax ner halmen och den glider rakt ner.

6. Fyll med blandning: Denna del kräver två händer (om inte tre). Använd en krukor med en hällpipa och häll vätska ner på utsidan av halmen. Det kommer att fungera som en guide och trampa all vätska till botten. Din blandning hälls rakt ner på utsidan av varje halm och fyller röret. Oroa dig inte för spillning; så länge som hällströmmen träffar halmen, fyller varje ficka gott … lita på oss! Om du är extra orolig eller har en tjockare blandning, försök med att använda en kalkonbast för att suga upp vätskan och sedan avge. Fyll dem 3/4 av vägen full. När du blir lite mer bekant med slutförslutningen kan du fylla dem lite fylligare.

7. Tät på toppen: Tricket att försegla utan att spruta popsicle-blandning över hela din dammsugare är att dra hörnen av din sträng av popsicle-rör och böja toppen över 90 grader. Genom att dra spärrarna stramt, kommer den att trycka blandningen tillbaka inuti utan att behöva oroa dig för att hålla den inne. Om dina poppar är för fulla kan det vara ett problem, så ge det ett test “dra och vika” över diskbänken din första gången för att se till att du har koll på det.

Håll trånga och placera på värmefältet på din vakuumförseglare. Håll påsen tätt, stäng locket med några fångstiga fingrar och dra tätningen. Det låter komplicerat, men det är ganska lätt när du har gjort det en eller två gånger (om du är nervös, kör en testkörning med vatten först och skär sedan och fyll).

8. Klipp förseglade sektioner separat: Om det finns någon tid att uppmärksamma denna process är det nu. Skjuta en sax upp den smälta dividerna, skar varje popsicle från varandra. Krama var och en försiktigt för att försäkra dig om att din säl hålls kvar. Vissa kanske inte gör det (men av 100 pops, vi hade bara 2 som lite damm), men det är okej.

9. Frysa: Pops kan frysas före klippning, men vi har funnit att det är svårare att göra. Om det här fungerar lättare för dig, då för all del, fortsätt. Vi fryser dem individuellt, men om du placerar en väska eller låda i frysen för att hålla dem platta, är du snäll, om du har utrymme (men det spelar ingen roll en bit).

10. Njut av: Skär slutet av varje pop och skjut upp ur röret, precis som du gjorde när du var barn. Det här är ett utmärkt sätt att servera en finjustering vid en fest utan det krångel med att skrapa upp is på plats eller hantera kakor som kan bli för varma för att hålla isen utomhus. Inte många kommer att kunna säga nej, och du kommer att bli ombedd att göra dem gång på gång!

Ytterligare anmärkningar:
• Vi lovar att projektet är enkelt, även om det ser komplicerat ut. Vi gjorde ett parti popsicles från början till slut på knappt 5 minuter. Det kan kräva två personer, så det är alltid något som bäst görs med hjälp av en vän eller en familjemedlem (men om det kommer att skjuta du kan du göra det själv!).

• Popsicle wrappersna kan återanvändas och återförseglas, så se till att bara skiva öppna slutet när du öppnar för att konsumera. Nästa gång du fyller på dem blir det extra enkelt eftersom du inte hanterar ett helt ark och kommer att göra individuella pops istället.

(Bilder: Sarah Rae Trover)