Det bästa boostersätet är inte mycket att titta på, men det är fortfarande en måste-ha

Vi hade tur när vi hade våra barn: Min man hade två äldre systrar som båda redan hade två barn. Så vid den tiden vi hade vårt första barn, hade de testat alla produkter på marknaden, plockade sina favoriter och uttömde dem de trodde att de behövde men knappast någonsin använts. De bodde två olika livsstilar – en i en lägenhet i New York City, en annan i ett stort förortshus – så ibland var de produkter som en syster tyckte var oumbärliga inte ens spelade in i andras liv. Det var bra – vi fick välja och välj vad som fungerade för oss.

Roligt nog, det var ett objekt som de båda kom överens om, som blev ett måste för oss också: Fisher-Price Healthy Care Booster Seat.

(Bildkredit: Amazon)

köpa: Fisher-Price Healthy Care Booster Seat, 27 dollar

Det här boosterstolen är inte så mycket att titta på. Det är plast och inte särskilt strömlinjeformat eller design-forward, och det är i de olika färgerna som barn älskar och föräldrar tolererar bara (det finns en pricier version som kommer i en mer neutral taupe och grädde – fullständigt avslöjande, jag har den också, men har aldrig en gång använt tillbehören, så jag säger spara din $ 10), men det är en av de mest användbara sakerna jag hade när mina tjejer var små. Här är fyra skäl till varför.

1. Det passar på de flesta stolar.

Om du har en matplats men inte plats för en barnstol, passar den direkt på din befintliga stol. Och det har brickan, så det fungerar som en barnstol. Vi hade en barnstol också, för vår första, men använde just detta för vår andra att spara på golvyta och så skulle matplatsen se mindre barninfekterad. Det fungerade bra. Du kan använda den på nästan alla stolar med rygg, inklusive stolar med stolar eller stolar

2. Det är lätt att rengöra.

Alla bitar torkar ner med tvål och vatten, och remmarna blir helt rena. Många av mina vänner hade snyggare tygstolar som du klämde på bänken i sina lägenheter, men de såg alltid så snuskig ut mot mig. Det här ser väldigt rent ut när det är rent, och även om du försummar det lite, kan det komma tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd.

3. Det är bärbart.

Vi tog med detta boosterstol till restauranger till middag och till vänner eller morföräldrar hus för besök. Så mycket som jag älskar mina barn tycker jag inte om att hålla dem i mitt skott medan jag äter av olika skäl (total röra, men viktigare, det gör det svårt för mig att äta också!), Och det här var en enkel lösning.

4. Det är hållbart.

Så långt jag kan säga, kommer denna plats att vara för evigt. Vi ärvde en som är nu 10 år gammal och det är fortfarande i gott skick. Vi köpte den andra när båda barnen behövde boosters vid bordet. Nu har de ganska växt upp dem (även om en gång i månaden säger min 3-åriga att hon behöver en booster och ber om det), men vi har hållit den att ta när yngre barn kommer att besöka. Det viks upp så att det inte tar upp mycket lagringsutrymme, och det är trevligt att ha en barnstol på begäran!

Jag är säker på att det finns nyare, snyggare modeller, och de är nog bara bra. Men jag fortsätter att rekommendera detta booster seat eftersom det var så stor del av våra liv!

Har du provat det här boosterstolen? Har du en annan som du skulle vilja föreslå? Låt oss veta i kommentarerna nedan!