De bästa yoghurtarna – med den lägsta mängden socker – för småbarn

Yoghurt är en stapel av toddlerhood, och med rätta. Det är ett bra sätt att få lite kalcium, protein, vitamin D och mage-fördelaktiga probiotika till små i ett sött och krämigt format som de älskar. Och idag finns det fler smaker och sorter att välja mellan än någonsin tidigare.

Den största fallgropen: Nästan alla yoghurt har tillsatt socker. Det är vanligtvis inte mycket, men American Heart Association rekommenderar att barnen äter mindre än 25 gram tillsatt socker om dagen. Om en yoghurt kopp har 10 gram tillsatt socker (titta på dig, Trader Joe), så hade din kiddo nästan hälften av hans tilldelning på en gång.

I slutet av juli kommer FDA att kräva näringsetiketter för att visa hur mycket tillsatt socker är i en produkt. Men tills dess måste du själv göra matematiken. Tänk bara på att en 4-ounce servering av vanlig mjölk yoghurt har cirka 5 gram naturligt förekommande socker från laktos i mjölken. Så något nummer ovanför som kommer att läggas till socker.

För att hjälpa dig att fatta välgrundade val, skurade vi på hyllorna och tittade på varje yoghurt som vi kunde hitta i kylskåpshuset. (Vi tittade seriöst på 30 olika yoghurt! Vi utvärderade inte hyllstabila barnjoggar, eftersom de inte har probiotika.) Baserat på vad som är där ute, tror vi fast att det här är de fem bästa yoghurtarna – i en kopp, påse , eller röret – du kan ge ditt barn.

(Bildkredit: Happy Family Brands)

1. Lycklig familjeorganik Glad baby helmjölk yoghurt (inget tillsatt socker)

Denna version är sötad endast med frukt och grönsakspuré och förtjockad med tapiokastärkelse. Var bara försiktig med att kopparna är mycket mindre än de flesta andra yoghurt på marknaden.

Detaljerna: En 1,76-uns kopp har 3 gram socker och 2 gram protein.

(Bildkredit: Stoneyfield)

2. Stonyfield Organic YoBaby Whole Milk Yogurt (Plain)

Det finns inget tillsatt socker eller frukt i hela mjölkens yoghurt, vilket innebär att du kan lägga i frukt om du (eller, verkligen, ditt barn) önskar. Den är förtjockad med pektin.

Detaljerna: En 4-uns kopp har 5 gram socker och 4 gram protein.

(Bildkrediter: Annies)

3. Annies Organics No Added Sugar Mixed Berry Hela Mjölk Yoghurt

Sötad endast med frukt, denna yoghurt är gjord med äkta hallon och blåbär. Den är förtjockad med tapiokastärkelse och pektin.

Detaljerna: En 4-uns kopp har 7 gram socker och 4 gram protein.

(Bildkredit: Happy Family Brands)

4. Happy Family Organics Happy Tot Whole Milk Yoghurtpåsar

Dessa påsar är perfekta för snabbare mellanmål. De sötas bara med fruktpuré och förtjockas med tapiokastärkelse och agaragar.

Detaljerna: En 3,5 ounce påse har 6 gram socker och 3 gram protein.

(Bildkrediter: Siggis)

5. Siggi’s Lowfat Yoghurtrör

Ett annat bekvämt alternativ, yoghurten i detta rör är spänd, så det har dubbelt protein av vanlig yoghurt i rör. Den är förstärkt med pektin.

Detaljerna: Ett 2 ounce rör har 5 gram socker och 5 gram protein.

Notera: När du handlar, kom ihåg att varumärken använder olika formler för olika produktlinjer, så det är en bra idé att läsa alla etiketter om du tittar på något som inte finns på listan. Dannon Danimals använder till exempel fruktpuré i sina koppar, men inte i sina påsar, och Yoplait lägger till konserveringsmedel till sin Trix-linje, men inte Yoplait Kids-linjen.