10 plattformar för små kökshjälpare

Hjälp från barn i köket har så många fördelar: Det omfattar hela familjen i måltidspreparat, lär ut användbara färdigheter, utvecklar tidiga intressen i mat och hälsosam kost och underlättar stressen för att hålla små underhållna medan du arbetar (arbetet är underhållningen!).

Medan ol ‘kök-stol-bakåt-inställningen fungerade bra för mig på 70-talet, idag finns det en massa användbara plattformar som är speciellt gjorda för att få små barn till diskbänkshöjd. Och oroa dig inte – de är lika söta som de är säkra.

  1. Little Partners Learning Tower, $ 200: Det här stängda tornet kan omvandlas till en anställd eller lekhus när barn är äldre. Och det kommer i några färger.
  2. Guidecraft Kitchen Helper, $ 149: Belastad med extrafunktioner – som ett tavla, märkbräda och formade utklipp – detta inneslutna torn har tre justerbara höjder och kan vikas för enkel lagring.
  3. Guidecraft Step Up Kitchen Helper, $ 126: Inte bara för barn, det här enkla, öppnade tornet har två plattformshöjder och handhållare som hjälper till att klättra upp och ner, och kan även hjälpa vuxna att nå övre skåp.
  4. Little Helper FunPod, $ 160: Ett helt sluten, solidväggigt torn, FunPod rymmer barn så unga som 12 månader gamla hela vägen upp till en praktiskt vuxen 6-årig. (Var går tiden?)
  5. Guidecraft High Rise Step-Up, $ 99: Använd detta öppna steg – med räcken och färgstarka slitbanor – i köket, badrummet eller lekrummet.
  6. Hjälpare, från $ 100 vid 5280Carvings: För en extra avgift kommer denna Etsy-säljare att måla och personifiera ditt stativ.
  7. Whitney Brothers Step-Up Pall, $ 155 på skolans Outfitters: Handtaget på denna högstödda stegstol var speciellt utformad för att du skulle kunna flytta den runt köket med lätthet.
  8. JontiCraft Up-N-Down Steg, $ 167 på skolutloppet: Behandlas som ett sätt att hjälpa barnen till diskbänken för att tvätta händerna, det här steget kan också få barnen närmare köksdisken.
  9. Little Helper Tower, från $ 110 på ToddlerWood: Detta torn utvecklas säkert för att bli ett skrivbord eller ett bord att använda under måltider eller konstprojekt.
  10. FÖRSIKTIG Stegstol, $ 5 hos IKEA: Perfekt för äldre barn som vill hjälpa, detta stallstol är en klassiker, har nonslip grepp och är bara $ 5.

Har du en favorit köksstol eller plattform för din lilla?