Visoka / niska: Organizacija kuhinjske ladice

2009_04_09-Becker.jpg 2009_04_09-BeckerThumbs.jpgImate li duboke kuhinjske ladice? Imamo par, i oni se uvijek rastvaraju; tamo je tako lako bacati puno stvari! Pa, mi smo pogođeni tim organizatorima iz ladice Studio Becker, koji smo nedavno primijetili na blogu Washington Spaces. Pogledajte i pogledajte naše prijedloge za neke jeftinije alternative.

GORNJI RED
• 1 i 2 Volimo sve ove opcije za pohranu u ladici Studio Beckera! Ovaj prvi je osobito velik: odvojive kutije koje se nalaze unutar ladica i podignute za lakši pristup.

• 3.7 Postoje i obični ladice za pribor za jelo i ploče, pa čak i mjesta za skrivenu srebrnu prsima i valjane igle!

Nekad sam volio ovu vrstu vrlo strukturiranog skladišta, posebno za ploče i druga jela; nije se činilo dovoljno fleksibilnim. Ali onda sam ostao u stanu za odmor koji je imao ugrađene duboke ladice i tanjurke, i volio sam to!

Pronađi! Studio Becker Kuhinje

Na Studio Beckerovim sustavima nema cijena, ali svaki put kad napravite nad kuhinjom toliko prilagođenih prostora za pohranu, bit će skupo! Ali evo nekoliko proizvoda koji vam mogu pomoći da dobijete ovu vrstu skladištenja i organizacije za manje, u najamnoj kuhinji.

BOTTOM ROW
• 8 Organizatori IKEA RISTEN, 7,99 dolara za set od četiri kutije. Ja ih zapravo koristim u kupaonici, gdje imam skup dubokih ladica. To stvarno pomaže organizirati male bočice i bočice, a ako imam dovoljno dovoljno ladice za njih u kuhinji, također bih ih upotrijebio.

• 9 Flatware Rack, 11,99 dolara za Target – Ovo je super plitki stalak koji organizira ladice bez preuzimanja previše prostora.

• 10 Skladištenje ladice! – Ovdje možete vidjeti da je tenk na radnom mjestu u kuhinji. Lijepo organizirano!

Ako ste spremni za stvarno nadoknaditi ladice, IKEA ima i pribor za jelo.

(putem Washington Spaces)

Povezano: Kuhinja Organizacija: Pohranjivanje mnogih polupraznih vrećica u jednom velikom spremniku

(Slike: Washington Square, Studio Becker, IKEA, Flickr član Jax Photography licenciran je za korištenje pod Creative Commons.)