Udariti! 5 velikih aparata za šišanje

Palačinke i kolačići veliki su dio prehrane u mojem kućanstvu, osobito vikendom, kada imam još vremena za kuhanje. Jedan od načina za srce svoje zaručnice je kroz trbuh i da stigne tamo, potrebno je savršeno palačinke i ukusni kolač. Kako biste uštedjeli vrijeme i osigurali da svaki izgleda jednako savršeno kao sljedeći, zabavljam ideju aparata za raspršivanje. Ovi praktični alati mogu se koristiti za raspršivanje tijesta za palačinke, cupcakes, crepes, vafli i još mnogo toga – i oni ne cijene ruku i nogu bilo!

• Spremnik za šišanje, $ 29.95 na Williams-Sonoma: Jednostavno učitavanje i još lakše izdavanje, ovaj aparat za raspršivanje krumpira također ima sposobnost da poseduje male bobice, čokoladne čipove ili druge male dodatke ukusnim poslasticama.
• Kuchenprofi nehrđajućeg čelika, $ 24.00 na Amazonu: Izrađen od nehrđajućeg čelika, ovaj Kuchenprofi dispenzer je veći od prethodnog, ali također ima postolje na dnu tako da se može postaviti iznad područja gdje se tijesto treba raspršiti. Stalak također pruža područje između brojača i izljevnog kanala kako bi se olakšalo čišćenje.
• Squeezer šalice, 9,95 dolara u Sur la Tablici: Ovo je najjednostavniji oblik u smislu posudbe za kavu i podsjeća me na puno spremnika Pyrexa koju je moja majka koristila za potresanje i prženje tijesta. Ovo je definitivno sve u jednom spremniku i lako se može koristiti za mnoge druge zadatke.
• Jobar Handy gurmanski aparat za šišanje, $ 12.99 na Targetu: Oblikovano poput Kuchenprofi dispensaera i malo bolje cijene, ovaj dispenzer Jobar je šik i vrlo jednostavan za korištenje. Ulijte tijesto na vrh i jednostavno stisnite ručku kako biste oslobodili tijesto.
• Spremnik za šišanje, 16,95 dolara za Kitchen Krafts: Radite slično dvjema verzijama od nehrđajućeg čelika, osim što je izrađeno od akrilika. Drži do 4 šalice tijesta i ima poklopac za zaključavanje kako bi se pohranio lijevo preko tijesto u dispenzer, tako da nema potrebe za prljavim drugim jelo.

Što misliš? Je li aparat za točenje vrijedan? Koristite li jednu? Reci mi ako bih trebao uzeti ponizan i odabrati!

Povezano: Savjet: Kako podijeliti tortu tijesto ravnomjerno između tava

(Slike: Williams-Sonoma, Amazon, Surta Table, Target, Kitchen Krafts)