Trebate li dobiti članstvo u Costco?

Puno pišemo o Costcou (jer ga većina naših čitatelja to sviđa), ali shvaćamo da niste svi članovi. Možda ste čitali sve naše nedavne priče, a vi ste stvarno razmišljali o ulasku u. Ako biste trebali? Ako je tako, koje članstvo trebate dobiti?

Nastavite čitati kako biste shvatili što vam je najbolje.

(Slika: Helen89 / Shutterstock)

Kupnja bez članstva u Costcou

Iako je Costco široko poznat kao trgovina samo za članove, ne mora nužno biti član koji će kupovati tamo. Na primjer, ne-članovi mogu kupiti Costco alkohol (ovisno o zakonima vaše države), ispuniti recepte, dobiti provjeru sluha i viziju i jesti na hrani (probajte $ 1.50 – vrući psa!). Ne-članovi također mogu kupovati online – bilo izravno na web mjestu tvrtke Costco ili putem dostave kao što je Instacart. (Napomena: možete očekivati ​​da ćete platiti više i nećete dobiti pristup posebnim članskim ugovorima.) Neke stavke firme Kirkland, iz Costcoove privatne marke, čak su dostupne na web mjestima kao što su Amazon i Jet.

Postoje dva druga blistava sjenila na kojima možete kupovati Costco bez članstva. Jedan od njih je označavanje zajedno s prijateljem koji je član (dopušteno je dovesti svoju djecu i do dva gosta na jednome izletu). Drugi je način da je prijatelj rekao da pokupi darovnu karticu za vas. Ova poklon kartica djeluje kao privremeno članstvo i dobiva vam sve što joj njezina članska kartica dobiva. Naravno, obje ove opcije mogu biti malo gnjavaža i možda ćete shvatiti da je 60 dolara vrijedno.

Čitaj više: Tajni dogovor na Costco za ne-članove

Post koji dijeli Costco (@costco) na

Redovito članstvo Gold Star, 60 dolara

To je osnovno članstvo i dobiva vas u bilo kojem Costco svijetu. (Jer tko ne želi posjetiti Costco u Australiji da vidi što je to sve?) Kartica vam omogućuje pristup posebnim cijenama članova. Recimo da imate članstvo i nemojte ga koristiti ili ga jednostavno ne volite: Costco će otkazati i vratiti vašu članarinu u bilo kojem trenutku ako niste zadovoljni.

Ušteda novca u Costcou

  • Mogu li Shopping u Costcou uistinu uštedjeti novac?
  • Usporedili smo cijene za 21 stavke na trgovca Joea i Costco – jasan obrazac nastao
  • Usporedili smo cijene za 33 stavke na Walmartu i Costcou – pogodite tko je pobijedio?

(Slika: Mike Mozart pod CC BY 2.0)

Izvršni član, 120 dolara

Platit ćete dvostruko za ovo članstvo i dobit ćete hrpu stvari (poput diskontiranih stopa osiguranja!). Najveća stvar koju ćete dobiti? Godišnje dvije posto novčane nagrade za kupnju. Postoje neki izuzeci (pročitajte: duhanski i alkoholni lijek u nekim državama), ali je gotovo sve ostalo. Je li vrijedno plaćati za članstvo u iznosu od 120 USD? Učinimo matematiku: trebate trošiti 3.000 dolara godišnje kako biste vratili taj iznos od 60 dolara. To je 250 dolara mjesečno. Hoćete li potrošiti toliko na namirnice i kućanske potrepštine? Ako želite, onda je to potpuno vrijedno.

Za nove kupce Costco

  • Vodič za preživljavanje vašeg prvog Solo Shopping Costco putovanja
  • Kako članstvo Costco, BJ ili Sam’s klub može raditi za pojedince
  • Slijedio sam svoju mamu oko Costco i ovo je ono što sam naučio
  • Najbolje stvari koje ne kupujete u Costcou, prema našim čitateljima
  • Izdavači Kitchn otkrivaju svoje najdraže proizvode firme Kirkland u Costcou
  • Najveće pogreške koje ljudi čine u redu na Foodco Courtu
  • 5 Best Costco predjela za kupnju (i što treba preskočiti)

Jeste li član Costcoa? Ako jeste, koje članstvo imate? Ako niste, zašto ne?