Trader Joeova karfiolna riža je toliko popularna Sada postoji racija

“Riža” cvjetača je toliko popularna kod Trader Joea da odabrani lokacije imaju ograničenje koliko ih možete kupiti. Low-carb alternativa tradicionalnoj riži se racionalizira – kupci mogu kupiti dvije cvjetne vreće za rižu dnevno – na dvije lokacije na sjeveroistoku: South Orange, NJ i Fairfield, CT. Dok je bivša ustanova rekla Well + Good kapu na snazi, potonji su rekli da ne “aktivno provode” razmjer.

Trader Joe je prodavao vrećicu od 15 djetinjasti riced cvjetače za 2,49 dolara, a prodaju riced brokulu – ovdje nema vijesti o slanju. Pristupačna trgovina prehrambenih proizvoda prethodno je otkrila da koriste ostatke sireva za izradu riced povrća.

“Da bismo napravili najbolju verziju ovih križnih veggies, koristili smo prvenstveno proizlazi”, objašnjava tvrtka u postu. “Njihova čvršća tekstura je znatno bolja za ricing, zadržava svoje hrskavice i rezultira malo više” ugriza “kad kuha, a njihov okus je mnogo blaži od floreta, što zapravo čini više riže.Naravno, tamo su cvjetovi u mješavini, ali stabljike su u većini. ”

Riža cvjetača ima trenutak od 2015, nakon što je postala trendska alternativa tradicionalnoj riži. To je pametan način ugradnje više povrća u rezanje ugljikohidrata, ako to želite.

Vrlo je jednostavno napraviti kod kuće i u osnovi zahtijeva samo povrće i pouzdanu procesor hrane. Dakle, ako vaš lokalni trgovac Joe’s provodi obroka, ili nemate prodavača u blizini, onda uvijek možete uzeti ubod na stvaranje sebe.

  • Kako napraviti rajčice ili couscous (s video)
  • Pogreške u izbjegavanju zamjene karfiola za rižu
  • Riža s narančinom rajčicom
  • Kako napraviti vrhnje pire od karfiola