Top 10 najkvalitetnijih zrna na Amazon Prime Pantry

Doručak, ručak i večera su bitni dijelovi svakog dana, ali zalogaje pravi junaci u našem životu jedenja. Oni nas spasiti vješalica, odbaciti dosadu i doći do našeg sljedećeg obroka s osmijehom na licu. I dok ima puno recepata za zalogaje, uvijek je lijepo imati pogodnost nekih pohranjenih zalogaja u spremištu.

Ali što ako bi radije zalogaje isporučena na tvoja vrata? Amazon Prime Pantry ima ne-tako-iznenađujuće popis grickalica koje možete kupiti jednim klikom. Ako tražite nadahnuće, Amazon je podijelio svoje prvih 10 prodajnih zalogaja kako biste kupili s povjerenjem.

Možete li pogoditi koji je zalogaj najpopularniji od svih?

(Slika: Amazon)

1. Smartfood Popcorn Variety Pack, 7 dolara

Najpopularniji snack na Amazon Prime Pantryu je ova raznovrsna omotnica kokice od Smartfooda. Postoje tri različite vrste kokica: bijeli cheddar, kukuruzni kukuruz i kino filmski maslac popcorn. Za $ 7 ovo je krađa.

(Slika: Amazon)

2. Ritz Cracker sendviči kikiriki maslac, 3 $

Ovaj snack uključuje osam sendviča s maslacem od kikirikija. To je odličan zalogaj za poslije škole, ili nakon velike igre u kojoj vaša djeca kruže posvuda. Ili, znate, samo za vas kad god poželite.

(Slika: Amazon)

3. Quaker Chewy Granola Barovi, Variety Value Pack, 4 dolara

Bila sam praktično podignuta na Quaker granola barovima pa nisam iznenađen kada ih vidim na 10 najboljih zalogaja na Amazon Prime Pantry. Ovaj paket sadrži 18 granola barova s ​​različitim različitim okusima: S’mores, Chocolate chip od kikirikija i Dark Chocolate Chunk (moj omiljeni).

(Slika: Amazon)

4. Mott’s Unsweetened Applesauce, $ 2

U ovom snack paketu ima šest porcija jabuke. Ovaj sok od jabuke je izvrstan izvor vitamina C i ne sadrži dodano šećer ili zaslađivače. Ovo je izvrstan snack za kutije za ručak.

(Slika: Amazon)

5. Sunshine Cheez-It Izvorni pečeni snack krekeri, $ 3

Cheez-Its su definitivno ukusni. Mislim, to je sir i ćaknut sve se okreće u jednu. Postoje razne vrste Cheez-Its sada (uključujući i ove nove Grooves one), ali izvorni okus je uvijek najbolji.

(Slika: Amazon)

6. Rice Krispies tretira barove, izvorni, $ 4

Rice Krispies tretira su savršena ne-previše slatka poslastica dati za svoju djecu ili skliznuti u svoj ured ručak okvir. U ovom okviru dobivate ukupno 16 Rice Krispies Treats.

(Slika: Amazon)

7. Oreo Double Stuf čokoladni sendvič kolačići, 3 $

Oreos je super, ali one s dodatnim punjenjem jesu ekstra dobro. Nisam baš iznenađen što su ti kolačići oni koji su napravili prvih 10 popisa na Amazonu.

(Slika: Amazon)

8. Frito-Lay klasični mix raznovrsne pakete, $ 7

Sjećam se da sam dobila ovu malu lutku, a najteži dio pokušavao se boriti za Cool Ranch Doritos. Također, nitko od nas nije volio čipove sunca, pa su to uvijek bili posljednji.

(Slika: Amazon)

9. Nature Valley Granola Barovi, Crunchy, zob slatka, $ 5

Ako nisi ljubitelj žvakaće vrste granola barova (vidi # 3), onda će ti hrskavci iz Nature Valleya napraviti trik. U ovom paketu ima 24 bara.

(Slika: Amazon)

10. Pepperidge Farm Goldfish Crackers, Cheddar, 7 dolara

Ova ogromna kutija ispunjena je svim krekeračima češljanih zlatnih ribica koje biste mogli poželjeti. Odlični su za zabavu, zabavu za vašu djecu ili grickanje bezumno dok gledate novi film Netflix.

Koji je vaš omiljeni zalogaj za kupnju Amazon premijera? Javite nam u komentarima!