Pokušao sam obroke od kuhara i evo što sam mislio

Artikal: Chef’d obrok kits
Cijena: Cijene se jako razlikuju, ali većina dvodnevnih jela iznosi oko 30 USD. Dostava je dodatna za narudžbe ispod 40 USD, ali je besplatna iznad tog praga.
Ukupni dojam: Zanimljivi recepti s visokokvalitetnim sastojcima. Iako je Chef’d možda malo previše skupo imati svaki dan, to zapravo nije njihov cilj. Oni ne nude uslugu pretplate, tako da gladni kupci potiču da naruče što god žele, kad god to žele.

Katalog večere je izvor, kao što ime sugerira, od stvarnih kuhara. Osim nekoliko opcija usmjerenih prema djeci, u ponudi nema stvarno dosadno! Sve obroke koje sam naručio došle su u razumnom vremenu, kušale su se prekrasne, i bile su vrlo ispunjene.

Chef’d: Brzi sažetak

Karakteristike i tehnički podaci: Za razliku od ostalih usluga isporuke jela, Chef’d ne nudi pretplatu. Njihov jedinstveni katalog obroka također ih razlikuje od konkurenata – većina recepata dolaze od poznatih kuhara i marki, što daje kredibilitet svojoj jedinstvenoj ponudi. Jednostavno je odabrati bilo koji recept koji vas čini najhladnijim, i reći im kada biste željeli da je pao na pragu.

Isporuke dolaze u velike, dobro upakirane, vesele narančaste kutije. Velika pažnja posvećuje se sakupljanju sastojaka unutar izoliranog kućišta, koji je podijeljen u dva odjeljka. Proizvodi / šalice pakiraju se zajedno na najvišoj razini, a proteini se pakiraju izravno na pakete leda na nižoj razini. Sve je stiglo hladno, s ledenim pakiranjima čvrsto smrznutim.

(Slika: Kaitlin Flannery)