Pedeset nijansi pilića FL Fowler

Ako ste se pitali što da biste dobili svog najboljeg prijatelja koji je pitao raunchijeve šale na zabavi i kuhala nevjerojatne obroke u svoje slobodno vrijeme, ne tražite dalje. Pedeset nijansi pilića je varalica na najprodavanijem romanu Pedeset nijansi sive koja zamjenjuje heroinu Anastasia Steele s velikim grudima i Christian Gray s jakim i kompetentnim rukama vrlo lijepog kuhara. Yup, ovaj kuharica definitivno ima “vruće i prožete” na novu razinu.

Brze činjenice

Tko je napisao: FL Fowler

Tko je objavio: Clarkson Potter

Broj recepata: 50. Naravno.

Recepti za sada: Piletina s roštilja s maslinovim rakijem i vanilijom; Pečena piletina s marelom, slamom i limunskim sokom; Jerk piletina sa začinima, Rum, Chiles i Lime; Pileći prst s Brown Sugar i Bourbon; Pržena pileća bedra s jabukama i cimetom; Crispy pileći natječaji s cashew i kokos curry

Ostale značajke: Da, ova kuharica je parodija namijenjena smijehima, ali ovdje ima nekih sjajnih pekarskih recepata! Volim ideju tog pileta s maslacem od rakije i vanilije, a jerk pileći koji idu na jelovnik ovaj tjedan, označavaju moje riječi. Knjiga ima lijepu paletu receptura, od jednostavnih jela od tava do dvostruko kuhanih dubokih prženih kreacija u umaku.

Više nego bilo što drugo, mislim da je ova kuharica samo zabavna. To je glupo i nepošteno, i ne preuzima se previše ozbiljno – sve što bi s vremena na vrijeme mogli koristiti malo više u kuhinji.

Tko bi uživao u ovoj knjizi? Ljubitelji pilića, kuhari s osjećajem humora

Pronađite knjigu u lokalnoj knjižnici, nezavisnoj knjižari ili Amazonu: Pedeset nijansi pilića: Parodija u kolačiću FL Fowler

Apartment Therapy Media poduzima sve napore kako bi ispitao i pregledao proizvode prilično i transparentno. Stavovi izraženi u ovoj recenziji predstavljaju osobne stavove recenzenta i ovaj pojedini pregled proizvoda nije sponzoriran ili plaćen ni na koji način od strane proizvođača ili agenta koji rade u njihovo ime. Međutim, proizvođač nam je dao proizvod za testiranje i pregled.

(Slike: Emma Christensen)