Ovo je najjeftinije mjesto za koje sam pronašao da kupim LaCroix – i to me posve iznenađeno

Kitchnovo sjedište je u cijelosti opskrbljeno LaCroixom u različitim okusima. (Trenutačno glasamo između kokosove i mandarine, a ako ste znatiželjni, Tangerine je gotovo jednako dobar Pamplemousse.) A to je velika zabava kad ste u uredu – pogotovo kada se zakačite na stvari.

Ali ja radim na daljinu većinu vremena. I ima stvari koje se zovu vikendom. Dakle, kako bih si priuštio svoju naviku (ovisnost) izvan ureda, postao sam malo opsjednut kontroliranjem cijena ikonastog gaziranog vode.

Nedavno sam pronašao najbolju ponudu koju sam ikad vidio, i još sam uvijek iznenađen!

Cjenovnik cijena, CVS i Big Lots od svih mi imamo pakete od 12 komada za 4,99 dolara, što sam bila dostojno zadovoljena. Ali onda sam to vidio … Aldi ima kutije od 15 limenki (to je tri više od ostalih kutije!) Za samo 3,99 dolara! I to nije samo pukotina – vidio sam tu ponudu za ponudom nekoliko puta.

(Slika: Aldi)

Zašto sam bio tako iznenađen? Za početak, to je legit dobar posao. Učinite matematiku i to radi na oko 26 centa po loncu, što je najjeftinije sam ga uspio pronaći bilo gdje (čak i u usporedbi s online cijenama).

(Slika: Aldi)

Drugo, dok Aldi ima neke marke imena, trgovina je također velika na vlastitim privatnim oznakama. Prvi put sam primijetio LaCroix, zapravo nisam očekivao da to vidim. A Aldi zapravo ima vlastitu verziju LaCroixa nazvanu Belle Vie pod oznakom PurAqua. To je 2,99 dolara za 12 limenki.

Jedna stvar koju valja istaknuti je da Aldi nema ton okusa u bilo kojem trenutku (obično oko tri različite), a oni nisu uvijek isti. Dakle, sve dok niste previše izbirljivi i voljni probati nove okuse, Aldi je definitivno održiv dobavljač LaCroixa za vašu aromatiziranu vodu u vodi.

Na srodnu bilješku: Želim probati Belle Vie stvari na sljedećem posjetu. Jeste li ga prije imali? Recite nam o tome u komentarima u nastavku!