Ovo 35 dolara švedskog sapunica potpuno je vrijedno

Reći da sam štedljiv nije točno precizan. Preživio sam na vrlo maloj plaći; upotrijebite gumene sapunice za pranje tijela, lica i kose; i jede rižu i grah za cijelo ljeto zbog nedostatka sredstava (moja krivnja za kreditiranje tipa svih mojih ušteđevina, samo da otkrijem da je koristio novac za isplatu računa s kreditnim karticama). Također sam minimalistički kada je riječ o stvarima, pa je iskušenje da nešto kupim samo zato što je lijepo umirujuća tjeskoba koju dobivam od previše stvari.

Ali, ipak, uvijek sam bio voljan razmišljati o stvarima koje me čine sretnim.

Moja sučeljavanja variraju od manjih nalaza, kao što je stvarno dobro maslinovo ulje ili francuska morska sol, na potrošačke artikle poput Vitamixa koji sam kupio kad sam razbio s nekim bivšim. (Znao sam da bih propustio njegovu fancy miješalicu više nego što bih ga propustio). Obično su luksuzni, ali još uvijek praktični.

(Slika: L: A Bruket)

Kupite: Ne. 069 Tekući sapun od limunske vune L: A Bruket, 26 $ za 450 mililitara

Moja najnovija prepirka je super-yummy (i super skup) švedski sapun za ruke iz tvrtke L: A Bruket. Danas je stigao u poštu i to miris poput neba – ili barem moja inačica neba, to jest lemongrass. To bi moglo biti moj vrlo omiljeni miris (ali ako to nije tvoje, tvrtka ima i druge mirise koji također zvuče lijepo, poput divlje ruže, tamne vanilije i krastavaca).

Dovoljno je da se osjeti kako mi se ruke čiste, bez sušenja. I dok ne znam dovoljno o sapunu da govorim s autoritetom, sastojci su organski i to osjeća poput dobrih stvari.

Također dolazi u smeđu bocu s apotekarskom bijelom pametnom bijelom oznakom, tako da izgleda lijepo na mom kuhinjskom aparatu.

Ono što vam se prestrašite u kuhinji?