Ove ideje uređene plažama pomoći će vam produžiti ljeto

S ljetom, nažalost, približavamo se, mislili smo da bi bilo prikladno dijeliti ove super-beachy kuhinje. Dok su ukupni bomboni i zabavni za gledanje, također vam mogu pomoći da zadržite ljetno stanje uma tijekom cijele godine.

Ukrasti neke od tih zabavnih dodira – čak i ako živite milje od oceana – i samo biste zaboravili da će temperature padati, kapati, pasti.

1. Stripes

Iako je istina da pruge mogu biti parišanin, obično su ugodno pristojne i nautičke. Samo pogledajte poruku koju ti stolci daju u ovom domu u Buenos Airesu. Dodajte debele ili tanke pruge kroz tapecirani namještaj, tepihe ili zavjese.

Idite na turneju: Instagram-slavni dom novinara u Buenos Airesu u apartmanskoj terapiji

(Slika: BHG)

2. Teksturne svjetiljke za privjesak

Seagrass je nužnoimaju za obalnu kuhinju, i to je sjajan način za dodavanje lijepe, neutralne teksture na bilo koji prostor. Objesite prevelike svjetiljke za privjesak – poput onih u ovoj kuhinji na Better Homes & Gardens – u tkani seagrass dodati prirodnu žarišnu točku u svoju sobu.

Pogledajte bliže: osvjetljenje iznad otoka u Better Homes & Gardensu

(Slika: One Kings Lane)

3. mornarica i bijela

Postoji li kombinacija obalnih boja od mornarice i bijelog? Sigurni smo da ne postoji. Koristite pobjednički duo bilo gdje i svugdje u svojoj kuhinji – posebno smo voljeli šarmantne bistro-inspirirane barstools u ovoj kuhinji na One Kings Lane.

Obilazak cijele kuće: Superstylish, Baby-Ready Makeover za Cassie Kelley’s Nashville Pad na One Kings Lane

(Sophie Timothy)

4. Prirodno drvo

Driftwood svibanj biti jedna od prvih stvari koje dolazi na um kad zamislite obalni prostor, ali stvarno bilo koje prirodno drvo će biti samo beachy. Idite na tjeskobu, ili stavite vrhove šalterima s mrljama od mrlje, kao što su kuće Kirsty i Simon učinili u australskom domu. Osim toga, provjerite je li prozor inspiriran otvorom!

Pogledajte ostatak kuće: Ugodna stoljetna obalna kućica u apartmanskoj terapiji

(Slika: Lisa Michael Interiors)

5. Nautička umjetnost

Ova kućica u Floridi iz Lisa Michael Interijera ispunjena je do vrha s čudnim obalnim doticajima. Naš omiljeni dizajnerski element? Umjetnost u blagovaonici! Možete uzeti “nautical” kao doslovan kao što želite kada je riječ o umjetnosti (thinkL plaža pucao ili zadivljujući jedrilica) ili kao apstraktni, kao što je izbliza pucao valova pad sustava na stijenama. Odaberite komad koji je prepun hladnih tonova i odaberite preveliku opciju za dodatni utjecaj.

Vidi više: Vikend na moru u Lisa Michael Interiors

(Slika: Queensland Homes)

6. Palm Plants

Cvjetovi su uvijek prekrasni, ali zeleni otoci poput lišća monstera ili banana leaf palmi su neočekivani novi naglasak koji – bonus! – duži put. Pogledajte kako se odvijaju protiv ove uglavnom bijele kuhinje na Queensland Homes.

Pogledajte ostatak doma: Blue Daze u Queensland Homes

(Slika: Erin Hedrick Design)

7. Morska pjena zelena pločica

Dajte suptilnom klimanju morskom staklu sa staklenim stražnjim pojasom u prilično plavom, kosom ili mekom sivilu. Dizajner Erin Hedrick uparen je pločicama s mramornim i hrskavim bijelim ormarićima, koji će odraziti prirodno svjetlo i stvoriti sunčani prostor za kuhanje.

Pogledajte više Erinovog rada: Erin Hedrick Design