Ovaj vrhunski mješalac za uranjanje trenutno je na prodaji

Zamrzivači su jedan od naših omiljenih kuhinjskih alata. Dobivanje jedne može vam uštedjeti prostor, pa čak i uštedjeti novac ako želite dobiti jednu kao alternativu redovitom mješalicu. Vidi, miješalica za uranjanje može skočiti na mnoge zadatke za koje biste koristili redovitu miješalicu – a onda se ne morate boriti s teškom podlogom i tvrdom posudom.

Čak i ako imate miješalicu koju poznajete i volite, umivaonik za uranjanje dolazi u ruci. Dizajn štapića vam omogućuje da se uklopite u gotovo bilo kojem brodu, što znači da više nema miješanja u serijama. Ostali ste s manje prljavih posuđa za čišćenje nakon toga.

Trebate više uvjerljiv da biste dobili mješalicu za uranjanje? Jedan od najpopularnijih proračunskih modela, KitchenAid 2-Speed ​​miješalica, je na prodaju u Targetu – sada do subote.

Kupi!

KitchenAid 2-Speed ​​Hand Mixer, 27 dolara za Target

Dizajniran je jednim dodirom, blender s dvije brzine je nevjerojatno udoban za držanje. Koristite ga s uključenom plastičnom mjernom posudicom (ima poklopac za jednostavno skladištenje i nepropusnu bazu kako ne bi došlo do klizanja) ili izravno u duboku posudu ili lonac. Baza štapića za miješanje drži nož od ogrebotina površina. Također omogućuje protok zraka, omogućujući snažnim motorima i lopaticama da slomiti, mljeti i pomiješati većinu stvari, čak i zelene smoothije.

Čišćenje je također lako: Uklonjiva ruka za miješanje je sigurno za pranje u perilici posuđa, ali ako nemate perilicu posuđa, možete napuniti posudu za miješanje s malo vode za sapunicu i uklopiti ga kratko. To će ukloniti sve hrane još uvijek na oštrici, a ostatak možete očistiti spužvom. (Samo držite prste daleko od stvarne oštrice!)

Čitaj više: 10 Pametni način na koji biste trebali upotrijebiti mješalicu za uranjanje