Ovaj 5-blade Mandoline je na Super Sale Right Now

Ako pokušavate jesti više povrća, postoji nekoliko kuhinjskih alata koji vam mogu pomoći. Svi su sada zaljubljeni u spiralizator, što je sjajno, ali ako tražite nešto malo više klasik i manje trendi, mandoline je izvrstan izbor (hello, slaninu od patlidžana).

Ako ste bili na ogradi o dobivanju madoline – možda ste malo zastrašujući o kuhinjskom alatu – danas bi moglo biti dan da bacimo oprez na vjetar. Trenutno na Amazonu možete kupiti ovaj mandolin od pet peteljica za samo 16 dolara. To je obično 49 dolara, što znači da je trenutno gotovo 70 posto. Osim ako ne možete računati na svoje prijatelje i obitelj da vam daruje jednu od ovih stvari u bliskoj budućnosti, nećete naći bolju ponudu od toga.

(Slika: Amazon)

Ovaj mandolin iz Lifewita dolazi s pet različitih međusobno zamjenjivih lopatica i razbojnika. Možete stvoriti niti (poput rezanaca krastavaca), guste rezane voće (poput limuna), pa čak i dekorativne kriške poput valovitog krumpira. U toj se prodaji nalazi skladište s oštricama.

Ako ste zabrinuti zbog korištenja mandoline iz sigurnosnih razloga, možete kupiti i lijepu rukavicu koja će štititi vaše prste tijekom korištenja alata.

Kupi!

Lifewit 5 lopatice Mandoline Slicer, $ 16

Ovaj specifični mandolin iz Lifewita ima gotovo 30 recenzija i blizu je pet zvjezdica. Mnogi od osvrta napominju da je to jednostavan za korištenje mandoline i oštrice su vrlo korisne. “Ovo je nešto što bi trebalo postojati u svakoj kuhinji!” kaže jedan komentator.

Postoji samo jedna recenzija s jednim zvjezdicom, koja primjećuje da mandoline nije uspio razbiti kupus, kao i recenzent koji je hopped.

Vezane objave

  • Bojiš se Mandolinu? Slušajte rukom!
  • Izvucite najviše iz vašeg Mandolina: Savjeti i tehnike
  • Kratki vodič za najstrašniji (ali najudadljiviji) alat u vašoj kuhinji
  • 11 alata koji čine povrće zabavan