Nova opcija za vaš Nespresso stroj: HiLine Coffee’s Espresso kapsule

Artikal: HiLine kava kapsule za Nespresso
Cijena: 4,99 dolara za paket od 10 kapsula
Ukupni dojam: Velika mogućnost za vaš Nespresso stroj.

Prije otprilike godinu dana napisao sam post na moj odnos ljubavi / mržnje s Nespresso strojem. Moja mama je dobila jedan za mene kao dar, a imam mješovite osjećaje o otpadu i previše brzoj praktičnosti, a da ne spominjem činjenicu da su mahune bile skupe i da nije lako doći. Ali prije nekoliko mjeseci primio sam uzorke iz pošte od male tvrtke sa sjedištem u New Yorku i polako mi se mijenjaju o espresso iz mačaka.

Pregled

Prva zabrinutost koju sam imao s HiLineovim palicama bilo je da li se zapravo uklapaju u stroj i da ispravno rade, ali nije bilo nikakvih sukoba u smislu veličine; oni su radili izvrsno.

Moja je druga briga bila očigledno kvaliteta i okus, i sretan sam što mogu reći da je HiLine espresso stvarno, stvarno divno. Ja sam razvio nekoliko favorita (Central Park i Liberty tamni roasts).

Omiljeni detalji: Volim da su okusi nazvani po susjedstvu New Yorka i razlikuju se po boji (Chelsea je podebljano, gotovo fluorescentno ružičasto), a brendiranje je zabavno i malo nepošteno.

Što se tiče nabave graha? Web stranica tvrtke bilježi: “Radimo s malim roštiljem u vlasništvu obitelji koji nam pomažu odabrati najfinije grahove, peći ih do savršenstva i savršeno ih pakirati u kapsule kompatibilne s Nespresso strojevima”.

Razmetanje vrijedna? Ako već imate Nespresso stroj (i volite ga), ti mahuni su dobar izbor za izbor i cijenu. Činjenica da su široki izbor okusa i sezonskih specijalaca kave sada dostupni onima od nas koji otvoreno (ili potajice) vole naše Nespresso strojeve, ali umorni od plaćanja 65 dolara pop za svaku šalicu je prilično cool stvar. HiLine modeli koštali su u prosjeku od $ .50, a kapsule su 100% reciklirane, ne sadrže BPA i zapečaćene folijom za svježinu.

Moram reći: prodan sam. Pozdravljam svoje web stranice povodom novih specijalaca – upravo sada veselim se pokušavajući svoje zelene kave bogate antioksidantima. Prilično su dobro ažurirali svoj blog s novim okusima, receptima i vijestima tvrtke da biste uvijek mogli provjeriti ima li ažuriranja).

Dakle, hej: ako ste se osjećali svezanom samo jednoj opciji za espresso pod – postoji više vani! I pretpostavljam da bi druge tvrtke mogle slijediti odijelo s obzirom na popularnost i praktičnost Nespresso strojeva. Ja, za jednu, idem uliti još jednu šalicu Central Park mješavine. Živjeli.

Nađi ih: Hiline Coffee Company

Apartment Therapy Media poduzima sve napore kako bi ispitao i pregledao proizvode prilično i transparentno. Stavovi izraženi u ovoj recenziji predstavljaju osobne stavove recenzenta i ovaj pojedini pregled proizvoda nije sponzoriran ili plaćen ni na koji način od strane proizvođača ili agenta koji rade u njihovo ime. Međutim, proizvođač nam je dao proizvod za testiranje i pregled.