Nobelov stakleno putovanje Thermos

Artikal: Nobelov stakleno putovanje Thermos
Cijena: 16oz termos: 34,50 dolara, 12oz termos: 29,50 dolara
Ukupni dojam: Moderan i funkcionalan način da se vaš čaj napuni!

Moram priznati da sam na početku privukao Nobel Glass Travel Thermos na izgled same. Elegantan i elegantan, termos se sastoji od jednostavnog staklenog stupa s dvostrukom zidom s poklopcem od bambusa. Čak je i mali ugraviran logotip nenametljiv i mirno sjedi prema dnu. Ali moje površno divljenje brzo slijedila znatiželja. Naravno, vidio sam staklo s dvostrukom stijenkom koja se koristila u čašama i čašama, ali nikad u putničkoj šalici. A mala košara za umakanje na vrh značila je da su ga stavljali prema ljudima koji su zainteresirani za opušteni list, kvalitetni čaj. To je definitivno zahtijevalo daljnju istragu.

Pregled

Karakteristike i specifikacije: Izrađena od borosilikatnog stakla, bambusa i nehrđajućeg čelika; 12 ili 16 oz kapaciteta; tijelo je sigurno za pranje suđa, poklopac nije; nije mikrovalna.
Omiljeni detalji: Funkcionalnost dvostrukog stakla, lijepo zaobljena usna i sve jednostavnost dizajna.
Mogući problemi: Košara za izradu metala je možda malo premalena, unatoč činjenici da kutije tvrde da je to novi, veći dizajn.

Moj Nobel Glass Thermos stigao je u poštu prije dva tjedna, a ja sam bio stavljanjem kroz svoje korake od tada. Jedna od prvih stvari koje sam shvatio jest da se naziva termos, a ne šalica, iz razloga. To naglašavam jer ne nudi dvije stvari koje se često nalaze u putničkoj šalici: sippy-lid i handle. To ne znači da se Nobel ne može izravno piti, to samo znači da nema oblikovani plastični vrh koji većina putujućih šalica sportuje ovih dana. Nisam to smatrao problemom, niti sam propustio ručku. Ali ako vam je ovo važno, možda vam se ne sviđa ovaj proizvod. (Ili možda možete probati ovo!)