Napravite Big-Batch koktele ovog ljeta u ovom Giant Mason Jar

Kako se snijeg polako oslobađa iz zemlje (iu našim srcima) napokon možemo vidjeti maleno obećanje koje je ljeto. To bi moglo biti samo travanj – tek početak proljeća – ali ja sam već sanjario o svim stvarima koje želim učiniti nakon što je to u srpnju. Planiram otići na plažu, čitati sve knjige, stvarati čudne, ali hladne popsicles (više o tome kasnije), i piti sve piće.

Govoreći o pićima, nedavno sam pronašao ovaj raskošan (ali praktičan) dvobojni Masonov posuda za napitak koji će biti prilično savršen za cijelo ljeto zabavno što sam i ja sanjao. Zamislite sve velike koktele koje možete napraviti (i pokazati) u ovoj stvari! Trenutno ga možete kupiti na Amazonu za nešto manje od 20 USD.

Post koji vodi Faith Durand (@drhuddurand)

Kupi!

Estilo 2 galon Staklo Single Mason Jar Posuda za piće za piće, $ 20

Ovaj distributer pića u osnovi je divovski zidarski jar s utorom. To je čisto stakleno posuđe s vijčanim metalnim poklopcem, što ga čini lako ispuniti omiljenim pićima. Mislim da bi bili dobri za veliku obiteljsku okupljališta ili na otvorene piknike s prijateljima.

Trebate li još inspiracije? Možete vidjeti gore da je urednik Faith Durand koristio sličan distributer stakla za piće (iako ne divovski Mason jar) za ukrašavanje vanjskog stola na party prije par godina.

Pitcher piće za toplo vrijeme Zabavni

  • Krvavi Orange Mimosa Cocktail
  • 4. srpnja Wine Sparklers
  • Pineapple Rum Zalazak sunca
  • Doručak Sangria
  • Bomb Pop Cocktail Pitcher
  • Jednostavno recept za koktel: Bazilika jagode Margaritas