Najvažnije stvari za koje možda niste poznavali cilj

Tek drugi dan, radio sam na priči o najnovijem Brandovom brendu Targeta, Made By Design, kad sam pročitao nešto što prije nisam čuo o trgovini. (I to stvarno ne događa se mnogo jer sam pisala i kupovala – ciljala barem deset godina.) Izgleda da je neformalna anketa pokazala da ostali zaposlenici Kitchna to nisu ni znali.

Imate li kakvu ideju što bi to moglo biti? Evo nagovještaja: velika je stvar ako ste ljubitelj brendova u trgovini kao što su Threshold i Project 62!

Očigledno imate do godinu dana (cijelu godinu!) Da vratite sve što je marke Target-exclusive. Trebate samo potvrdu i dobit ćete potpuni povrat. I očigledno da je ovaj slatki posao tiho stupio na snagu u ožujku 2015. (Prije toga, mogli biste vratiti nešto samo u roku od 90 dana.) Jednogodišnje jamstvo za povrat također se odnosi na ljude koji koriste Targetovu bebu, faksu ili vjenčani registar darova.

Ovdje pogledajte cjelokupnu politiku vraćanja cilja.

Naravno, ako niste u naviku spremanja računa, to vam možda neće biti od velike pomoći. No, možda će to biti inspiracija koju trebate, u najmanju ruku, pokrenuti mapu Ciljane datoteke (ili pak, čak i kutiju za cipele). Na taj način, ako, primjerice, stolni stol pukne i neočekivano raste, možete ga vratiti i vratiti novac.

Više o Shopping at Targetu

  • 7 jednostavnih načina da uštedite novac na namirnicama pomoću aplikacije ciljanja
  • Najbolji načini za uštedu novca na namirnicama u cilju
  • 5 Ciljani zaposlenici dijele svoje omiljene proračunske prijamne trgovine
  • 8 najboljih stvari Kitchn Staffers nedavno kupio na Target
  • Stručnjaci objašnjavaju točno zašto trošite previše novca na Target i IKEA

Jeste li znali za ovu sjajnu politiku povratka? Što još ljudi možda ne znaju o Targetu?