Najuzbudljiviji Instant Pot Recenzije na Amazonu

Za manje od dva tjedna, moj predan partner i ja zajedno ćemo zajedno slaviti našu prvu godišnjicu. Bila je nevjerojatna godina i iskreno mogu reći da smo danas sretni što smo bili prvi put kad smo se upoznali, kad sam ga izvadio iz kartonske kutije, priključio ga u dobro utemeljenu utičnicu i ispraznio paket od pileća prsa u njegov unutarnji unutarnji brod od nehrđajućeg čelika.

Vjerojatno sam više predan mojem Instant Potu nego što sam bila na nekom od mojih exes (sorry, gentlemen) i, ​​nakon što sam pročitao preko previše 22.047 pet zvjezdica u Amazonu, nisam jedini koji osjeća se na ovaj način.

Riječ “promjena života” često se koristi, mislite da je aparat isporučio motivirajući govornik koji nam pomaže napraviti juhu dok procjenjujemo naše prethodne kvarove. I iako su mnogi kupci zabilježili da su mislili da imaju razumnu strminu krivulja učenja, kada su otkrili svoje tajne – zahvaljujući mnogim jednako oduševljenim grupama Instant Pot Facebooka – ti početni trenuci nesigurnosti nisu bili dovoljni da ih zaustavi od ljubavi bezuvjetno.

Ovdje su samo 10 od najcjenjenijih korisnika, dijeleći ono što vole i onu koju volim.

“Moj novi BFF: Ohhh čovjek ovo je igra mjenjač! Moj muž me kupio 8-quart za početak božićni dar, i to je zapanjujuće! […] Ja sam imao gotovo nema jela za napraviti cijeli tjedan dugo. To je jako strašno. Ne mogu reći dovoljno dobrih stvari o tome. ”

“Mogao bi biti najveći inventar kuhinje ikada – ozbiljno, uvijek: ne, ne pretjerivati, najveći kuhinjski izum ikad, s namjerom sam čekao 4 mjeseca prije nego što sam napisao recenziju za to. to je istinska ljubav, što bi moglo spasiti moj brak jednim rukama. ”

“Moje dragocjeno: ja sam jedan otac i prezrena sam kuhanje.Vrativši se s posla i podići dijete iz škole, posljednja stvar koju želim napraviti jest proći kroz razrađen proces kuhanja i OVAJ je mjesto gdje ova stavka pomaže tonu […] Nazvao sam ovaj štednjak “moja dragocjena” (i da, morate to reći [na putu koji Gollum kaže) mnogo s užasom moje djevojke koja je zaprijetila da će ga pregaziti s Landcruiserom „.

“Magic Pot: Volim ovaj Instant Pot. Zovem ga moj Magic Pot, pa čak sam imao i dekalicu koja to kaže”.

“Instant Pot je Instant Gratification !: Ive ‘je to za nekoliko mjeseci, želim da sam znao o tome prije, to je fantastično, moja djeca čak i komentar o tome kako dobar meso izlazi tako nježno i ukusno. do trgovine mješovitom robom moj suprug uvijek kaže: “Kupi nešto za trenutak lonac!”

“Instant Pot, kako te volim, dopustite da računam načine!” Je li moguće da voliš aparat? Je li to prikladno? Nije me briga. ”

“Ja srce ti, instant pot !: Znam da je ovo prvi put u 5 godina sam zapravo kuhala večeru više od 2x u jednom tjednu! Nijedna obrađena brza hrana za nas. Samo zdrave ukusne meso i povrće, brzo pripremljeni u IP nakon posla i prije nego što djeca napuste ludost zbog nedostatka hrane. ”

“Ja sam u ljubavi: moj se život službeno promijenio. Od prvog dana dobio sam svoj Instant Pot, zaljubio sam se i nikad se neću osvrnuti”.

“Instant čaše će vladati svijetom: Ova stvar je nevjerojatna. Ovo sam dobio na crnom petku za moju djevojku, nakon što ju je čuo kako je to slučajno spomenuli, ali zapravo nisam razumio što biste mogli učiniti s njom. […] To je tako učinkovita i brza što sam zabrinut da bi me mogla ostaviti za Instant Pot tako da može zadržati svu dobru hranu za sebe. Pakao, ako bi ta stvar imala gumb za seksualnu stimulaciju vjerojatno bi to dogodilo 10x brže nego što sam mogao. ”

Ako biste mi poslali dar obljetnice i moju najvjerniju ljubav, registrirani smo na šalteru za meso.

Kupite Instant Pot

  • 3-Quart Instant Pot DUO, 50 dolara
  • 6-kvartni Instant Pot DUO Plus, 120 dolara
  • 8-kvartni Instant Pot DUO Plus, 160 dolara

Imate li svoj vlastiti oduševljeni pregled za odlazak? Učinite to u komentarima u nastavku!