Najsmješnije male kuhinje na cijelom internetu

S tolikim brojnim primjerima dizajna na dohvat ruke, otkriće vaših ciljeva kuhinje može biti zastrašujuće – pogotovo kada prostor koji morate izvršiti nije baš značajan. Možda imate kuhinju za kuhinju ili nemate tonu ormarića ili kvadrata, ali to ne znači da ciljevi vaše kuhinje ne mogu biti uzvišeni kao netko s većim prostorom.

Pogledajte ove sretne male kuhinje ispunjene prekrasnim završetcima i eteričnom svjetlošću i doživjeti sanjarenje!

(Slika: Marisa Vitale)

1. Bajkovitna kuhinja koja eksplodira bojom

Mislim, na perilici su oblaci za glasno vikanje! Razgovarajte o sanjarstvu! U središtu Los Angelesa iznajmljivanje Amine Mucciolo (kreativna snaga iza Studio Mucci) i njezin suprug izravna je odraz njezina Technicolor osobnost. Pastile ormare prekrivene bee-tape-om, flamingoes na napuhavanje i ručno izrađene čipke na stropu – ova bajkovitna kuhinja je san u doslovnom smislu!

Provjerite cijeli dom ispunjen jednosmjernom duga: najsvjetliji apartman na svijetu u apartmanskoj terapiji

(Slika: The Happy Tudor)

2. Čista i klasična kuhinja

Adam i Amber Ford izvode blog o životnom stilu pod nazivom The Happy Tudor, gdje dijele obnove koje su napravili svojim sobama u kući Tudora iz 1940-ih po sobi. Kuhinja je bila mračna i zamračana prostorija, a dodavanjem svijetlih kvarcnih ploča, laganih kabineta s mesnim hardverom, bijelim pločicama i jednostavnim bijelim, malo retroinstaliranim aparatima, zadržali su osnovni trag kuhinje, ali otvorili to će se osjećati veće, klasično i šik.

Pogledajte više njihove dramatične kuhinje transformacije u The Happy Tudor

(Slika: Becki Owens)

3. Voluminozna mala kuhinja

Ova kuhinja Becki Owens osjeća prostranost zbog bijelog paleta i otvorenog tlocrta, ali mislim da je napravila nevjerojatan posao zavaravanja oka kad je riječ o stvarnom otisku ormarića i otoka. (Nemojte me pitati gdje je frižider.)

Pogledajte više Cadiz projekta na Becki Owensu

(Slika: Kathryn Macdonald)

4. Kuhinja galilejske kuhinje

Dizajner Grant Gibson iskoristio je svaki kvadratni palac svoga stana u San Franciscu, uključujući i kuhinju, gdje je imao samo jedan zid za ormarić, pa ga je poslao sve do stropa i spustio donje ormare na pod. Da ne spominjem da crna i zlatna La Cornue pećnica mora umrijeti.

Pogledajte više Gibsonovog rada na Grant K. Gibson Interior Design

(Slika kredita: Stoffer Photography Interiors putem Architectural Digest)

5. The Everygirl kuhinja

Danielle Moss iz The Everygirl mora živjeti negdje, i naravno da će biti bez napora šik, čak i ako je njezina kuhinja mali prostor za kuhinju u svom apartmanu u Chicagu. Tijekom obnove, sve je olakšalo, koristila lijepu crno-bijelu shemu, pa se uspjela uklopiti u mali bistro stol jer stan nema tradicionalnu blagovaonicu. Oni ovdje ključnu za sigurno je prirodno svjetlo koje preplavljuje prostor.

Pogledajte više doma u Architectural Digest

(Slika: Studio Life.Style)

6. San s bazenom

Nikada nisam mislio da bih volio otvoreno policu toliko, ali ova staklena i zlatna polica je super zgodna. Studio Life.Styleov izbor divovskih privjesaka i redateljskih stolaca za ovu bazenu pokazuju da samo zato što je prostor kompaktan ne znači da namještaj mora biti.

Pogledajte ostatak ove kuće u Heleni u Studio Life.Style

(Slika kredita: Molly Winters Fotografija via Kim Lewis)

7. Sićušna kuhinja malog doma

Imati maleni dom s malom kuhinjom ne znači da morate žrtvovati stil. I dalje može biti sanjivo – poput ove, koju je dizajnirao Kim Lewis, s superhladnim industrijskim i modernim privjescima, elegantnim crnim backsplashom i stropom, i pametnim otokom na kotačima pakiranim hladnjakovim vratima i peći za plamenik.

Pogledajte više ove sredine stoljeća kuće Marfa u Kim Lewis

(Slika: Sweeten)

8. Svejedno-ali-blues kuhinja

Ova obnova kuhinje mogla bi uključivati ​​prekrasnu zasićenu plavu boju za ormarić, ali to bi vam trebalo učiniti ništa drugo nego tužno. To su stvari koje su kuhinjski snovi izrađivali: ogroman metalni kovčeg, podzemne pločice, hladni privjesci, dovoljno prostora za pohranu i spomenuo sam tu super pigmentnu plavu boju?

Pogledajte više ovog elegantnog preporoda: Prije i poslije: renoviranje čini većinu male kuhinje u apartmanskoj terapiji

(Slika: Melanie Rieders)

9. Šarmantna vintage kuhinja

Cijeli studio je 350 četvornih metara, tako da ne ostavlja mnogo za ovu malu kuhinju. Ali još uvijek uspijeva ponuditi ogromno posluživanje lijepog i ugodnog, zahvaljujući visokim stropovima i predratnim arhitektonskim detaljima poput kamina i stropnog medalona.

Pogledajte više: Stan u Brooklynu s 350 kvadratnih stopala s vintage šarmom u apartmanskoj terapiji

(Slika: Ellie Arciaga Lillstrom)

10. Kuhinja na Airstreamu

Ok, ova kuhinja me pozdravila. Osjećam se prilično maleno, ali to je zato što je na autobusu – 1971 Airstream Sovereign, točnije. Ali i dalje, svaki detalj je privlačan: šesterokutna pločica, moderni ogrtači, zračne biljke, mjedena slavina, a tu je i svjetlarnik! Gotovo da zaboravite da niste u konvencionalnoj kući.

Pogledajte ostatak Airstreama: Vintage Airstream dobiva skandinavski inspiriran remodel u apartmanskoj terapiji