Najpametniji načini čuvanja pribora za čišćenje

Čišćenje pomagala može biti drippy, smrdljiv, čudno oblikovan i prostran. Dok ih ljudi tradicionalno pohranjuju pod umivaonik, to nije vaša jedina opcija – i samo postavljanje zaliha za čišćenje u ormar nije najbjelježiji način pohranjivanja stvari. Dakle, samo da biste se potrudili, ovdje su najbolji načini za pohranu vaših sredstava za čišćenje koje možda niste razmišljali.

(Slika: The 36th Avenue)

1. U organizatoru obuće

Bez obzira na to imate li namjenski ormar za čišćenje – kao što je Desiree od 36. Avenue – ili samo besplatna vrata u ormaru za kaput, organizator cipela ima pravedne džepove veličine kako bi sve vaše zalihe za čišćenje bile dostupne.

Pročitaj više: Ured za čišćenje DIY na 36. Aveniji

(Slika: I Heart Organizing)

2. Ili stalni stalak za vrata

Slična ideja, sturdier police: Jen iz I Heart Organiziranje montiranih stalaka do uskih vrata ormara kako bi se čisti pribor za čišćenje dostupan i organiziran.

Pogledajte kako je to učinila: organizirani garderobni ogrtač u organizaciji srca

(Slika: Little Bit Funky)

3. Na naponskoj šipki

Napravite malo prostora ispod sudopera svi svoje alate za čišćenje tako da zakačite boce na naponsku šipku od pokretača raspršivanja. Crystal Little Bit Funky je to učinio, i pogledajte koliko se više može uklopiti tamo sada!

Vidi više: Osjećate li se pametni na malo Funky

(Slika: Clean Mama)

4. U koordiniranim spremnicima u boji

Becky iz Clean Mame ugradio je garderobu kako bi poslužio kao ormar za čišćenje starom policu s knjigama i bojama. Ako vaše čišćenje izgleda ovo dobro, možda biste željeli češće čistiti?

Vidi više: Čišćenje ormara: Organizacija 101 od Clean Mama

(Slika kredit: Lijepa zabrljati)

5. Na pegboardu

Već znate da volimo pegboard za barem osam drugih organizacijskih projekata u kuhinji – zašto ne čišćenje pomagala? Pogledajte samo ovaj sjajni prostor iz lijepog nereda.

Pogledajte ostatak prostora: Eliseova soba za pranje rublja u prekrasnoj zabrani

(Slika: Tatertots & Jello)

6. Na kolicima

Pohranjivanje vaših zaliha na slatku košaricu koja možete kormilo od sobe do sobe je samo briljantna. Ova pametna ideja dolazi od Jena kod Tatertots & Jello.

Vidi više: Super Easy Industrijski stalak u Tatertots & Jello