Najljepši patiti na internetu i kako dobiti izgled

Postoji nekoliko stvari sanjivije od pijuckanja jutarnje kave vani dok čitate novu knjigu, ili tost na kraju drugog radnog dana uz čašu ruže na terasi. No, nakon duge, hladne zime, vaš vrt ili trijem možda izgleda više kao tužan, smeđi nered nego vanjski oazi.

To je mjesto gdje dolazimo: zaokružili smo neke od najzanimljivijih spotova vani da vam donosimo neke velike inspiracije. Bacite pogled, a zatim idite naprijed i stavite svoj oblik na otvoreni prostor!

1. Dreamy Boho vrt

Pogled: Meke teksture, uzorci inspirirani globalnošću i niz svjetlosnih svjetiljki koja postavlja raspoloženje daju ovom biljnom punjenom vrtu eklektičko-ipak-opuštajući osjećaj.
Ideja za ukrasti: Izvucite slatki tepih.

Megan, jedna polovica blogging duo iza The Fresh Exchange, prilično prikovan svim must-haves s njom vanjske revamp. Možete stvoriti jednako ugodan prostor krađu njezine ideje da se spusti sag. Ne samo da će to pomoći razlikovati područje od drugih mjesta u vašem dvorištu (kao što je, recimo, zona za pečenje), ali također dodaje dodir toplote koja ponekad može nestati s vanjskih prostora. Samo pazite da odaberete stil koji se smatra “zatvorenim / otvorenim” kako bi mogao podnijeti razne vremenske uvjete.

Pogledajte cijeli prostor: Vanjski revamp s kod kuće na svježoj trgovini

(Slika kredit: Tiny Canal Cottage)

2. Snažan i elegantan vrt

Pogled: Velike količine zelenila čine najsitnijim prostorom zabavu i svježinu.
Ideja za ukrasti: Dodajte život s puno i puno biljaka.

Kućni vlasnik i bloger Whitney Leigh Morris je majstor u izradi svog prostora (ona živi u bungalovu veličine pintom veličine 362 četvornih metara koju je s ljubavlju nazvana “Tiny Canal Cottage”). Umjesto da žrtvuje neophodni prostor na terasi, Whitney je shvatio način da objesi biljke s košara i oko zidova. Iako ste već vani, dodatni prirodni dodir nikad neće biti povrijeđen.

Pogledajte više slika: Proljetna ažuriranja na mali vrt u kućici na malom kanalu

(Slika: SF Girl By Bay)

3. Patio s prirodnim vibesima

Pogled: Umirujuća paleta rustikalnog drva i crne boje rezultira mirnim prostorom koji izgleda više nalik restoranu nego dvorištu.
Ideja za ukrasti: Koristite drvo za zagrijavanje prostora.

Victoria iz SF Girl by Bay pretvorila je svoj vrt s cinderblock centrom u salon i blagovaonicu idealan za one topla Kalifornija noći, koristeći samo drvo, drvo i drvo. Odlučila je za crveni cedar, koji je vrlo izdržljiv i prirodno otporan na trulež, propadanje i insekte. Nekoliko zidova, krovni pergola i neke plutajuće klupe odmah su stvorile prostor za prirodnije i udobnije. Ako imate vrt (ili pogled) koji je meh, razmislite o dodavanju vlastitih drvenih zidova.

Provjerite transformaciju: Moj vrt prije i poslije na SF Girl by Bay

(Image credit: Homes to Love)

4. Plaža Cool Patio

Pogled: Oko svjež kao što dobiva, ovo vrt je svjetlo, svijetlo i bijeli prostor s obalnim teksturama i samo malo uzorka.
Ideja za ukrasti: Ponovno razmislite o vašem sjedenju.

Visićena stolica – poput ove u novozelandskom domu Amande Fitzimmona – deset je puta zabavnija od tradicionalne ležaljke i još bolje od viseće vise. Izaberite jedan u prirodnoj teksturi, poput ratana, kako bi se osiguralo da se ne raspada tijekom vremena.

Obilazak cijelog prostora: Kako je umoran Ex-Rental postao češkim sanom u kućama za ljubav

(Slika: Megan Pflug Designs)

5. Poljski vrt grada

Pogled: Jednostavno, ali sofisticirano, crno i tamno dvorište ovog smeđeg kamena pruža predah od živahnog gradskog života.
Ideja za ukrasti: Izvucite ogledalo van!

Stilistica i dizajner Megan Pflug slikali su jeftine ploče od trupa u istoj boji kao i ostatak ograde (Raccoon Fur), a potom je podupirao zrcalnim pleksiglassom i objesio ga na ogradu. Ako imate malu terasu ili balkon, ovo je pametan način da daju iluziju više prostora i dodajte dodir glam.

Pogledajte sve zajedno: Naša Brooklyn Backyard makeover na Megan Pflug dizajnu

(Slika: Stil me lijepo)

6. Pliš i lijep vrt

Pogled: Mala terasa upakirana s uzorcima i bacanjem postaje šarmantan produžetak gradskog stana.
Ideja za ukrasti: Ukrasite kao da ste u zatvorenom prostoru!

Vaš prvi instinkt može biti udariti u prozore hardverske trgovine za srdačni vanjski namještaj i dodatke, ali natkrivena terasa je odlično mjesto za rad u nekoliko dodataka koji se obično nalaze u tradicionalnih domova. Dizajner Jacquelyn Clark popunio je svoj balkon s 5×9 apartmana sa svim udobnostima doma – doslovno se odlučivši za gomile jastuka, udobnih bacanja i šarmantnog malog namještaja.

Pogledajte galeriju: Čak i mali Balkon može postati vanjska oaza u Style Me Pretty

(Slika kredit: Lijepa zabrljati)

7. Patio ravno iz Palm Springsa

Pogled: Uz podebljane hitove boja i retro-tinged dotakne (poput geometrijskog poda i funky kišobrana), ovaj prostor prevozi posjetitelje u pustinjsku oazu.
Ideja za ukrasti: Drvena ili betonska podova.

Homeowner i DIY pro Laura Gummerman (ona je dio tima u A Beautiful Mess) koristila je trijemovu boju kako bi transformirala osnovnu betonsku ploču. Obojala je lažan uzorak pločica, a rezultat je stil više nego običan sivi beton. To je sjajan način da dodate uzorak i osobnost vašem prostoru, a da ne ispustite tona novca.

Pogledajte prije i poslije: Painted Patio pločica DIY na lijep način