Najbolji sastojak od hrane koji možete kupiti u cijelim hranama

Postoji razlog da je Whole Foods dobio nadimak “cijeli paycheck”. Dok trgovine imaju veliki izbor, ta sorta često dolazi na premium. Ali postoji jedno područje na kojem smo našli da se Whole Foods jednostavno ne može pobijediti – skladište za rasute terete. Ako to niste učinili prioritetom tijekom vašeg putovanja u Whole Foods, evo zašto biste trebali početi.

(Image kredit: Cijela hrana tržište)

Kada je riječ o kupnji graha, žitarica, sušenog voća, a ponekad i orašastih plodova, skupni spremnici na Whole Foods jednostavno se ne mogu pobijediti. Imaju ogroman raspon i cijene su upravo točne. Osim toga, možete jednostavno testirati novi sastojak bez kupnje velike vrećice koju nećete završiti.

Nakon što ste savladali tradicionalne skupno smeće, također je vrijedno pregledavati posudice sa spajalicama za pečenje. Ako tražite specijalna brašna koja se teško mogu naći u drugim trgovinama – misle na raž, piće ili ječam brašno – rasuti prolaz kod Whole Foods-a općenito ste pokriveni.

(Image kredit: Cijela hrana tržište)

Istina je da mnoge trgovine lokalnim ili specijalnim trgovinama imaju i skupno spremnike, ali obično su ograničeni na nekoliko ključnih spajalica. Whole Foods dosljedno nudi skupne artikle koji su teško pronaći negdje drugdje.

I dok ste u Whole Foodsu, vrijedi pokupiti još više hrane u kojoj je vrijedno malo potrošiti, osobito od brojača mesa, brojača za sir i pekare.

Koje su vaše omiljene stavke koje možete preuzeti iz rasutog prolaza Whole Foods?