Najbolji $ 3 Nalazite se da niste kupili kod trgovca Joea

Brz! Koje su opsesije vašeg trgovca Joea? Siguran sam da ih možete odgurnuti i oštetiti. (Dok smo na njemu, jeste li isprobali čekove koje imamo na blagajni? Poznato mi je da putujem samo za njih.) Ali pogodite što? Ima blago koje je cijelo vrijeme pod našim nosima, kladim se da niste primijetili. Znam da nisam.

A kad kažem da je ispod vašeg nosa, doslovno mislim – barem ako je područje cvijeta na vašem trgovcu Joeu pravo kad idete kao da je na mom. Već sam obožavatelj njihovog cvijeća, ali nemojte sebi povjeriti dovoljno sposobnosti za uređivanje da biste kupili cvijeće za miješanje i slaganje, umjesto umjesto slatkih, već napravljenih grozdova. No, tu se skrivaju zajedno s pojedinačnim cvjetovima i aranžmanima za punjenje najbolje je 2,99 dolara otkrio da niste kupovali.

Cvjetni “punilac” ispod 5 dolara Prolazite, ali ne biste trebali

(Slika: Rip & Tan)

Govorim o eukaliptusu.

Možda ste vidjeli eukaliptus koji se pojavljuje kao sastojak u svemu od hladnih lijekova do kozmetičkih proizvoda, ali možete kupiti i eukaliptus … dobro, točnije lisnato grane masivnog eukaliptusa, stabla native u Australiji.

Nevjerojatno je svestran i potpuno jeftino. Ako vam se sviđa svježa crvena boja u vašem domu, poput uređivača Apartment Therapy Arlyn, ali nemate proračun za beskrajne profusije cvjetanja, eukaliptus je elegantan odgovor. Lijepi listovi dodaju dodir zelenila, što čini da se dom osjeća ugodno sretnijim, a jednostavne, čiste linije postrojenja dodaju napomene milosti gdje god ih prikazati.

Jedna stabla može potaknuti sobu, a par grozdova dodaje veliku dramu. I ne moraju ići u vaze. Provedite se oko Pinteresta i možete pronaći neke super zabavne ideje za vješanje eukaliptusa. Moj favorit? Vašu vlastitu DIY aromaterapiju vješanjem u kupaonici gdje parna boja oslobađa raskošni parfem.

Ali čekaj, ima još! Da, naš novi prijatelj je jeftin, ali eukalipt također traje dobi. Arlyn dobiva dva tjedna izvan nje – to je dulje od bilo kojeg cvijeća koje se sjećam kupnje. Želite li ih zadržati duže? Također ih možete sačuvati, kao što je bio tim u Merrythoughtu.

Post koji dijeli Dana M. @bourbonbarbarella (@vertigolouisville)

Tražio sam cvijeće koje mogu staviti u moj Airbnb koji ne želi kada su gosti ovdje više od par dana (nikada neću zaboraviti tužnu, uvenu situaciju poinsetike koja je započela s takvim dobrim namjerama kada sam imao goste tijekom praznika!) i mislim da sam ga pronašao. Tvrdi dio sada će odlučiti o najljepšem načinu prikazivanja!

Kupujete li cvijeće kod Tradera Joea? Koji? Jeste li prije podigli bilo eukaliptus?