Najbolje ručno pranje ruku za manje od 5 dolara po paru

Prije približno godinu dana priznala sam na ovom mjestu da nikada nisam nosila rukavice dok sam prala posuđe. Ali pokušao sam ih, a nakon tjedan dana bio sam zakačen – i sad mogu reći da sam totalni obraćenik. Ručke za pranje posuđa štite vaše ruke od vruće vode i omogućuju vam da izbjegavate dodirivanje najsloženijih stvari. Ovih dana jedva ću obrisati radnu ploču bez rukavica. Nije da sam zgužvan; to je samo da je povlačenje na rukavice tako jednostavno, pa zašto bi raditi sitni bilo koji drugi način?

Kad sam napisao svoj prvi post, koristio sam Casabelline Waterblock rukavice (7 dolara po paru). U to vrijeme, rukavice su bile oko 14 dolara – cijena koju je tvrtka danas smanjila za pola! – ali mnogi komentatori žalili su se da su preskupe za rukavice za pranje posuđa. Ja to dobijem. Tijekom protekle godine imao sam priliku isprobati rukavice iz hrpe marki, a postoji i nekoliko jeftinijih koje volim gotovo onoliko koliko i moj izvorni Casabellas.

Ovdje su najbolje rukavice za pranje posuđa za $ 5 ili manje.

1. Gumene rukavice Playtex Living, 11,40 dolara za tri (3,80 USD po paru)

Ove rukavice imaju mnoge iste značajke kao i Casabella rukavice: A okrenut prstenom kako bi uhvatio vodu, teksturiranim prstima i dlanovima kako bi zadržao osjetljiva jela i udobnu unutarnju podlogu koja sprječava rast plijesni i bakterija. To su one koje kupujem kad budem u trgovini, a ja ću primijetiti da se moj parfem trgovine u trgovini namirnicama čini u osnovi identičan, za pola cijene.

2. Mamison Kvalitetne gumene ručne rukavice, 19,30 USD za pet (3,86 USD po paru)

Izrađene u Koreji, ove rukavice imaju kultno praćenje u SAD-u. Rukavice su dugačak – dvije inča duže od Playtexa ili Casabella – što znači da ćete dobiti bolje pokrivač rukava za prskanje vode. Nema mekog obloga, ali su glatke iznutra i klize desno, s dobrim rukohvatima izvana.

3. Gospodin Clean Bliss Premium Latex bez rukavica, 16,83 dolara za četiri (4,21 USD po paru)

Ove su rukavice, po mom mišljenju, najljepše i najljepše pranje posuđe. Imaju podstavu od pamuka, tako da se osjećaju kao normalne rukavice kad ih stavite na njih. Svijetle su bijele, s malim bušenim, oštrim rubom na njima. Imaju sve gripove koje očekujete. Moje jedino griženje je da je manžeta kraća od ostalih, a bijela može početi izgledati zamagljiva nakon što se previše upaljača s umakom od rajčice.

Imate li omiljeni par dodati? Recite nam u komentarima u nastavku!