Najbolje 5 stvari koje treba kupiti kod Aldija za Dan zahvalnosti

Aldi je supermarket za ljude koji žele jeftine namirnice, a to znači da je jako dobro mjesto za sve što vam je potrebno za večeru na Dan zahvalnosti. Ona također ima neke velike zalogaje i specijalne proizvode za iznimno niske cijene, tako da možete napraviti zahvalnosti stranke stvarno poseban, bez trošenja tona novca.

Evo pet najboljih stvari za kupnju od Aldi za Dan zahvalnosti.

  1. Svježa organska turska, 2,89 dolara po funti: Ako namjeravate kupiti organsku tursku ove godine, Aldi je gotovo sigurno najjeftiniji mjesto za kupnju. Aldi će 15. studenog započeti s cijeđivanjem svježih organskih purana, a na samo 2,89 dolara po funti vjerojatno nećete pronaći nižu jeftinu organsku opciju.
  2. O’Donnellov liker za okus od bundeva, 9 $: Liker vrhnje za bundeve? Yup! I svatko na Dan zahvalnosti želi okus. Opisana je kao “svježa irska vrhnja pomiješana s okusima kolača od bundeve”, a puna je cimeta i češnjaka i zagrijavanjem jabuke. Ponudite ga s desertom i poslužite ga ravno ili ledeno, ili recite svojim gostima da ga stavite u kavu.
  3. Priroda je Nectar pjenušava jabukovača, $ 2: Ovo šumeće bundeve jabukovače upravo je ono što sam zamisliti sok od bundeve u Harryju Potteru. Ima okus poput bundeve, đumbira, cimeta i češnjaka, a slatko je i isparavano i izuzetno osvježavajuće. Pokušajte s koktelima, kao plivajući sladoled, ili samo velikom bezalkoholnom opcijom pića za Dan zahvalnosti. To je sezonska ponuda koja je dostupna samo u Aldi za ograničeno vrijeme, ali boce su već u trgovinama.
  4. Zahvaljujući centru, 10 $: Ambijent je jedan od najvažnijih dijelova blagovaonice, ali malo ljudi ima vremena za dizajniranje prekrasnih tablecape dok basting turska, čišćenje kuće, postavljanje stol i pokušava držati bilo malu djecu i kućne ljubimce iz penjanje u pećnica. Od 15. studenoga, Aldi će prodavati gotove zahvalnice za svega 9,99 dolara, tako da možete imati lijepu tablicu bez potrebe za rezanjem, pronalaženjem vaza ili stavljanjem bilo čega u vodu. Oni se lijepe, cvjetne biljke s bršljanom ugodne boje, a za ukusno, poliranim izgledom, a ponovljivi pravokutni spremnik je pravi veličina za većinu stolova ili buffeta.
  5. Choceur Speculoos tartufi, 3 dolara za 5,1 dolara: Veliki sam obožavatelj posluživanja čokolade ili kolačića s kavom na kraju obroka, a ti su sezonski tartufi uglavnom oboje. Oni su belgijski mliječni čokoladni tartufi sa središtem špekula maslaca s kolačićem, a oni su izvrsno popustljivi. Oni ne idu u prodaju do srijede, 22. studenog, pa ako radite neke veće last minute kupovine, oni će vas tamo nagraditi da bacate trgovinu dan prije zahvalnosti.