Naše 5 najdraže renovirane kuhinje na Gornjem popravku

Nakon pet vrlo uspješnih sezona Gornji popravljač, Chip i Joanna Gaines postali su snaga u industriji obnove kućanstava, odgovorna za uvođenje riječi “shiplap” na najmanju ruku među nama. Ljubazno ponašanje među njima je zarazno – da ne spominjem dobre vrijedne makeovers koje svu epizodu svake epizode izvuku. Naš omiljeni dio svake emisije? Kada se otkrije nova kuhinja. Često je najdramatičnija promjena, kada je datirana, dobro istrošena cabinetry i bla pločice zamijenjeni za potpuno novi prostor za kuhanje.

Volimo gotovo svaki kuhinjski makeover na Gornji popravljač, ali smo uspjeli smanjiti ovaj popis na pet naših favorita.

(Slika kredita: HGTV)

1. Gornji popravljač na moderan MidCentury

Prije, banke od bijelih laminiranih ormarića postrojile su čudesnu, zatvorenu kuhinju. Chip i Joanna otvoriše stvari, s dramatičnim otokom na vrhu staklenim i mjedenim policama i upečatljivim crnim ormarićima koji čine da se cijeli prostor osjeća ogromnim. Ono što najviše volimo o ovoj kuhinji jest da je to jasan odlazak iz uobičajenog duoovog stila.

Pogledajte više slika: Gornji popravljač na moderan MidCentury na HGTV-u

(Slika kredita: Jennifer Boomer preko HGTV-a)

2. Gornji popravljač koji pluta

Prije, to je bila vizija u drvu: zidovi od drveta s drvenim tonovima. Nakon toga, prostor je zadržao trag drva – duž radne ploče i otoka – ali je otvorio zidove kako bi uzeo pogled na vodu, pametno uključivši otvorena polica kako bi iskoristio najveći dio kućnog broda. Crni osnovni ormarić i metalni akcenti sidro su u moderniziranom prostoru.

Pogledajte više slika: Gornji popravljač: pluta! na HGTV-u

(Slika: Courtesy of Rachel Whyte / HGTV)

3. Texas-Sized House; Mali gradski šarm

Izvorna kuhinja bila je skučena i datirana, puna loših retro drvenih ormarića s neinspiriranim hardverom, ogrebotinama od laminata i gotovo starim aparatima. Da bi to popravio, Joanna i Chip zapravo su premjestili kuhinju na potpuno novo mjesto, postavljajući put za prozračan prostor s naglaskom na plavetnilo plave pločice, otok mesar-blok, i tona skladišta od osnovne ormariće kako bi se prostor osjećao ogromnim.

Pogledajte više slika: Texas-Sized House; Mali gradski šarm na HGTV-u

(Slika: Courtesy of Rachel Whyte / HGTV)

4. Barndominium

Prethodna kuhinja mogla bi se lijepo opisati kao čudno: slatka tapeta, tradicionalni ormarići i jednostavni bijeli radni prostori. No, otvaranjem prolaza i dodavanjem privlačnih pločica i rustikalno-industrijskih akcenata, kuhinja sada govori natrag u arhitekturu nalik na štand u kući, osjećajući se i potpuno modernom.

Pogledajte više slika: Vrlo posebna kuća u zemlji na HGTV-u

(Slika: Sarah Wilson putem HGTV-a)

5. Svježi početak za Texas Mama

Prije toga, ova kuhinja bila je super malena sa crvenim crvenim zidovima, lošim pločama od promašaja i čudnim prolazom u prostoru koji je bio zatvoren iz blagovaonice. Kako bi to popravio, Chip i Joanna su promijenili tlocrt kako bi ga otvorili u blagovaonicu, a zatim olakšali i osvijetlili cijeli prostor s bijelim gornjim ormarima, a sivi se spuštaju kako bi se osjećao veći i lijepe, tradicionalne pločice i pribora za prijanjanje s ostatkom doma.

Pogledajte više slika: Novi dom i novi početak za Texas mamu na HGTV-u

Imate li omiljenu osobu koja nije ovdje navedena? Recite nam o tome u komentarima u nastavku!